gummi-sula kontra filt-sula vada stövlar

gummi-sula kontra filt-sula vada stövlar

Vadning stövlar är väsentliga för alla seriösa fiskare. Många faktorer måste beaktas innan detta viktiga köp, inklusive valet mellan en gummisula och en filtsula

Du behöver:.
Metspö
. Fiske rulle.
Crank bete.

Traction

Den största skillnaden mellan en gummi-sula vada boot och en filt-sula vada boot är dragkraft. Gummit-sula vada boot har en slicker botten, vilket i sin tur ger dig en lite mindre grepp på steniga ytor. En filt-sula vada boot kommer att ge bättre väggrepp i halt situationer.

Mobility

Frågan om dragning leder en fiskare att betrakta hans eller hennes rörlighet. Om du planerar att gå mycket under slick runda stenar, sedan en filt-sula vada boot skulle vara perfekt. Om du planerar att fiska från en stillastående position och bara är intresserade fotskydd kommer en gummi-sula vada boot vara tillräckligt.

Storlek

Mest vada stövlar, gummi sula och kände sulor, klättra till strax ovanför ankeln. Dessa robusta stövlar ge skydd mot stenar, pinnar och hål när hon gick i vattendrag. De ska vara bekväma för promenader långa sträckor.

Fiskekategorier

Många flugfiskare använder filt-sula vada stövlar på grund av avstånden de går i grunda vattendrag för att fånga fisk. Fiskare som står i stationära positioner brukar använda gummi-sula vada stövlar. Dessa stillastående fiskare kommer vanligtvis fisk från en båt, en brygga eller från sidan av en damm, sjö eller älv.

Kostnader

Kostnad är en viktig faktor för beslutet att köpa en vada boot. Filt-sula vada stövlar kostar i allmänhet dubbelt så mycket som gummi-sula vada stövlar.


Relaterade artiklar


hur man fiskar runt vattnet ljus
hur man bifoga ett paintball co2 tank
hur man lossa dra på stolpar saltvatten fiske
hur man gör tall jakt doft
hur man gör leder scuba vikter
hur man glasfiber marina mahogny
hur man fyller propan flaskor
hur man fiskar under ett bete förbud
hur man installerar en räckvidd på ett M1A
varför cool scuba tankar när du fyller?