enkel hemgjord fågel fällor

enkel hemgjord fågel fällor

En enkel hemmagjord fågel fälla låter husägare att fälla oönskade fåglar och sätta ut dem i en mer lämplig livsmiljö. Game jägare kan också använda dem för att fåglar fälla spel som fasaner eller ripor. Några av de enklaste versionerna för att bygga hemma är sluten fällor och snaror fågel. Dessa fällor kräver några material och lite konstruktion-perfekt för dem som inte vill bygga något komplicerat

Stängt End Fällor

En av de enklaste metoderna för att fånga en skurk fågel använder en sluten fälla. Dessa fällor arbete på principen att fåglarna inte kan gå bakåt. När man går in i ett utrymme som inte är stor nog för dem att vända, bli fåglar som fångats i rymden. Detta tillåter människor att fälla fåglar och sedan sätta ut dem i naturen. Jägare kan också ställa in sluten fällor för att fånga hägn.

En av de enklaste, hemgjord, sluten fällor är kaminen röret. För att göra denna fälla, använder en 24 centimeter lång stuprörsorganisation, tejp och några hönsnät. Täck ena änden av röret med hönsnät och säkra den med tejp. Bete i fällan att uppmuntra fåglar att komma in i köket röret. För vanliga vilda fåglar, användning fågelfrö eller solrosfrön. Placera ett spår av utsäde gå in i röret och placera en stor näve utsäde inuti röret. Gör ett spår av majs och placera en majskolv i röret när fångstmetoder spel fåglar som fasaner.

För att framgångsrikt använda en spis rör fälla, vet vilken typ av fågel som du försöker att fånga. Rör finns i olika bredder och det är nödvändigt att veta vilken typ av fågel som du försöker fånga innan de köper röret. Välj en som är tillräckligt bred för att fågeln att komma in, men kommer inte att ge dem tillräckligt utrymme att vända. När till exempel fånga fasaner använda en 6 cm brett rör. Använd en 4 tums pipa för att fånga ripa.

Snare Fällor

Snare fällor kan också göras hemma med liten ansträngning. Det finns flera typer, inklusive grundläggande snaror, lyft snaror och agnade snaror. Grundläggande snaror arbete genom att placera en snara i en typisk fågel väg. Fågeln fastnar på vägen och sedan snaran stramar som fågeln flyttar runt. Skapa en grundläggande snara hemma med en träpåle, flexibel tråd och ett fiske svivel. Placera insatsen i marken och skapar en snara med hjälp av flexibla tråd. Snaran skall sitta på marken så att fåglar går in i snaran. Använd fiske vridas på snara linjen för att möjliggöra enkel förflyttning. Detta hjälper snaran åt kring fågel men inte hindra fågeln från att bryta gratis.

Lyft snaror vidta grundläggande snaror ett steg längre genom att lyfta fångade fågel i luften. Lyft fågeln från marken gör det svårare för rovdjur att attackera fångade fågeln och gör det svårare för fåglarna att frigöra sig från den snara. Bygg ett upplyft snara med en kluven insats, platt träpåle, flexibel tråd och en motvikt. Balansera träpåle horisontellt med kluven insats som samlande punkt. I ena änden av den horisontella balken plats ett tungt föremål att använda som en motvikt. Fäst sedan en tråd snara i andra änden av balken. När en fågel fastnar i snaran, tvingar fågelns rörelse motvikten ner och lyfter fågeln i luften.

Den sista typen av fågel snara är den agnade fågel snara. Dessa snaror är särskilt effektiva eftersom de använder mat för att locka fåglar till fällorna. Bygg en enkel agnade snara med hjälp av två träpålar, fiskelinor, naglar och agn. Sätt ett spel i marken och fäst andra intressenter att den horisontellt så att den bildar en abborre. Thread fiske linje runt abborre, knyta snaror på ena sidan av skogen. På andra sidan, säkra bete till abborre med naglarna. Som fåglar vilar på abborre och försöka få mat, kommer deras fötter fastnar i snaror fiskelina.

Alla de tidigare beskrivna fällorna kan vara effektiv i fånga fåglar när de används på rätt sätt. Var noga med att uppmärksamma fågelns rörelser innan byggnaden fällan. Placering av fällor på platser där fåglarna ofta fläckig hjälper till att garantera framgång. Kontrollera fällorna ofta, särskilt om du vill flytta fåglar. Fåglar blir stressade när instängda under en längre tid och kan dö om de lämnas insnärjda för länge.


Relaterade artiklar


hur man bifoga en dykartub en BCD
hur man gör en effektiv läger spis
hur man kan stärka en skog akterspegel med glasfiber
hur man målar en cykelhjälm
Hur man monterar ett paintball gevär
hur man sköter om en Chelsea klocka
hur man rigga upp en 20-liters läger dusch väska
var kan man kajak & ryggsäck?
tips om hur du använder baitcast rullar
hur man fixar en hal sadel säte