Hur man monterar en hjort huvud

Hur man monterar en hjort huvud

Jakt för överlevnad och idrotten är vanliga i hela världen och medan vissa fortfarande jagar för att livnära sina familjer andras jakt på pris och sport. Rådjur jägare och konservatorer har länge arbetat hand i hand när de förbereder trophy-stora rådjur huvudet fästen. Ett bra sätt att visa upp den stora vinsten dödar för sport jägare, montering av en hjort huvud har blivit en konstform och en utdragen process. Montering av en hjort huvud är en färdighet och kräver mycket tålamod och praxis perfekt, motsvarande flera försök i Deer montage kan behöva göras innan du är nöjd med ditt arbete. Med några enkla anvisningar, kan någon jägare vara på väg att montera hans prisade rådjur huvud
1.
Beställ en hjort montera skyltdocka form från en prospektiv återförsäljare eller konservator i specifika mått på storleken av den faktiska rådjur huvudet. Kontrollera att måtten är exakta för korrekt montering.
2.
Använd en gasolbrännare och bränna dockan form runt ytan. Denna process kommer att göra det lättare att slipa på formen.
3.
Sand formuläret till en slät yta och göra ingående spår med hjälp av ett roterande verktyg runt ögon, näsa, tårkanalerna och mun. Gräv ut näsborren hål med en kniv och sedan använda ett verktyg hastighet septum att skapa näsan septum i skum som säkerställer att membranet är centrerad.
4.
Ta bort brosk från rådjur headskin eller cape och infoga earliners och testa att säkerställa lämplig passform. Du kan beskära earliners att passa genom slipning eller sönderfall sedan gnugga lim över hela liners och infoga dem i earskin. Form huden runt earliners att säkerställa en korrekt anatomisk passform.
5.
Skjut udden på mannekäng och sätta upp öronen proportionellt. Dra udden tätt över formen och ställ in horn på dockan formuläret. Se till att hjorthorn skallen plattan är i jämnhöjd med toppen av mannekäng form och använda en limfogen (Bondo är bra) för att ställa in hornen på plats med anatomisk korrekthet. Du kan borra små hål och skruva fast hornen på plats för bättre säkerhet.
6.
Dra udden backa i formuläret och lägg på ett tunt lager av modellera runt ögonen och näsan och i ögonhålor. Smidig lagret av lera in i detalj spåren du klipper tidigare. Placera plasten ögonglober i ögonhålor med självhäftande och se till att eleverna är parallellt med marken.
7.
Gnid dölja klistra över hela dockan form skjut sedan udden tillbaka på form och passar huden in i detalj spåren. Stoppa huden i spåren runt ögonen näsa och mun säkerställa att rada huden med håret mönster på udden i fråga om de detaljer spåren. Du kan få en konservator tucking verktyg för att hjälpa stoppa huden in en tight passform.
8.
Sy baksidan av udden upp längs Y snitt i udden med en liten lämpligt färgad tråd och en sex-0inch nål. Ansök gömma pasta på halsen av formuläret och skjut resten av udden ner halsen på dockan form och häfta det på plats på botten. Våta och släta håret genom att borsta i en anatomiskt korrekt riktning tills plan och jämn.
9.
Fast monterad rådjur form till en trä plakett som du själv väljer och låt det torka i två veckor. Du kan sedan hänga rådjur montera på väggen.


Relaterade artiklar


hur man identifierar betesfisk
hur man berättar vilken typ av airsoft pistol du behöver
hur man använder en kajak båt
hur man beräknar skiva storlek
hur man identifierar fåglarna av ljud
hur man sätter ledde rep ljus på din ponton båt
Vilken storlek pool minnet bör jag använda?
hur du spårar en sårad hjort
hur du tar bort lager från Rollerblade hjul
hur man använder promelas som bete