hur man bifoga en sovsäck på en ryggsäck

hur man bifoga en sovsäck på en ryggsäck

Det är alltid bäst att Packa sovsäck i botten av din ryggsäck att hålla den skyddas mot fukt och slitage, kan en fullständig packa kräver ibland lagring utanför ryggsäcken. Yttre ram förpackningar är i allmänhet utformade för att rymma en sovsäck på undersidan av förpackningen, så bifoga en är inte en svår uppgift

Du behöver:.
Tillbehör remmar


1 <. . br>
Packa upp resten av dina prylar i ryggsäcken. Sovsäcken blir den sista objektet som du säkert att ryggsäcken.
2.
Packa sovsäck i en vattentät säck torr eller plastpåse. Stäng säcken och se till att den helt är förseglade. Du vet aldrig när vädret kan ändras, och du bör inte riskerar att få ett vattendränkt sovsäck.
3.
Skaffa ett par tillbehör remmar. För att fästa sovsäck till ryggsäck, du vill ha ett par band. Du kan också använda rep eller garn i en knipa.
4.
Placera sovsäck på ramen på undersidan av ryggsäcken facket. Centrera den mellan vänster och höger sida och placera den så nära förpackningen som du kan.
5.
Slå in remmarna runt metallram eller anslutningspunkter på ryggsäcken. Linda en runt varje sida av sovsäcken, ungefär två inches från ändarna på påsen.
6.
Träd remmen genom plastspänne. Precis som banden på ryggsäcken, är medskyldiga remmar avsedda att dras åt och sedan sitter på plats med plastspänne. Skjut den första bandet upp genom spännet, dra åt, och sedan trycka tillbaka ner genom den undre hållaren. Upprepa för den andra spännet.
7.
Justera så att sovsäcken är säker och stabil. Du vill att banden gräva i sovsäcken till den grad att det inte kommer att studsa runt eller falla ut när man går.
8.
Knyt ihop eller stoppa undan allt löst, slutar dinglande rem så de inte fastnar på något medan vandring.


Relaterade artiklar


hur man rengör och olja en pistol
hur man fiskar med runda bly sänke formar
hur man mäter en båt propeller
användas för en mask krok
Hur propan facklor arbete?
hur man läser sjökort
användning av en säkerhetssele
hur man fläta på knivskaft
hur man kan rena smutsigt vatten
hur man kan stödja en trä paintball bunker