hur reparera nylon på en Airhead bild båt tub

hur reparera nylon på en Airhead bild båt tub

Den nylon som täcker på en vatten leksak, som Airhead Slide Boat Tube, hjälper till att förhindra skador som vinyl yta av släpvagnens leksak kan hålla vid dragna över en osynlig under vatten hinder. Dras bakom en motorbåt, dessa gummibåtar tycks erbjuda en upplevelse inte olik den som vattenskidor utan fara för att falla ned. Uppblåsbara slädar har blivit en källa till vattenburen underhållning som ger en "annorlunda" dimension till sporten båtliv

Du behöver:.
Sprayflaska
. Vatten.
Flytande diskmedel.
Sax.
Nylon tejpen.


1.
Inspektera skadan. Du kan avgöra om vinyl har skadats av att blåsa upp Airhead. Fyll en sprayflaska, som finns på livsmedelsbutiker och järnaffärer, med vatten och två matskedar flytande diskmedel. Spraya det skadade området, tryck ner på tuben och se det skadade området för att se om det bildas bubblor vid platsen för skadan. Om bubblor inte utgör, fortsätt med nylon reparation.
2.
Använd sax för att klippa en bit nylon tejpen så att den bildar en lapp minst 1 tum större än den skadade område. Skala ungefär hälften av skyddspapperet från nylon tejpen. Placera den osäkrade självhäftande del av tejpen över det skadade området.
3.
Lossa skyddspapperet från nylon tejpen när du trycker ner på bandet. Bandet kommer att följa nylon.

Tips och varningar


 • Klipp rundade hörn på nylon lagningslapp att förhindra den från att dra bort av misstag.


 • Relaterade artiklar


  hur reparera nylon på en Airhead bild båt tub
  Maryland jaktsäsongerna
  Florida State fiskelicenser
  hur man använder en äldre omlastning manual
  båtliv föreskrifter i Illinois
  diy läger spis