hur man hyra en jet ski i Florida

hur man hyra en jet ski i Florida

Florida sjöar och stränder erbjuder varma vatten för rekreationsändamål vattenskotrar under hela året. Jet ski lägenheter finns för turister och invånare i de flesta sjöar och samhällen stranden. Typiska uthyrningsverksamhet sätts upp på stranden plats. Vissa hotell göra vattenskoter hyra för gästerna som en del av Florida semester. Plaska omkring i Florida vatten med en hyrd vattenskotrar

Du behöver:.
Kreditkort
. Identifiering.
 


1.
Möt statliga kraven för båtliv lagligt. Florida kräver boende och besökare under 21 år att passera en statlig godkänd båtsäkerhet kurs och genomföra en Florida Fish and Wildlife Conservation kommissionen utfärdade båtsäkerhet och utbildning Identification Card. Besökare får använda kort som utfärdas av andra stater med Florida godkända båtliv kurser, och de tillstånd som befälhavaren på ett fartyg från kustbevakningen.
2.
Leta reda på en sjö eller strand leverantör med personlig vattenskotrar att hyra i Florida staden av ditt besök eller bosättning. Många vattenskotrar säljare annonserar i semester guider och på webben. De flesta leverantörer är stationerade längs stranden av en sjö eller på en upptagen strand. Kontrollera med Better Business Bureau för kund klagomål mot en säljare innan han ingår ett hyresavtal.
3.
Boka bord i förväg efter Florida Semesterbostad vattenskoter. Kontakta en vattenskoter säljaren innan ditt besök och begära en reservation för det antal fartyg som behövs under tiden för din vistelse.
4.
Teckna ett hyresavtal kontrakt med ett auktoriserat Florida uthyrningsfirman . Legitimera och kreditkortsnummer och betala depositionen för hyra av fartyg.
5.
Kvar inom det begränsade gränser fastställs av ägaren av vattenskotrar för hela den tid hyresperioden. Undvik att skada fartyget på något sätt och returnera den till agenten inom utsatt tid.
 Relaterade artiklar


båtliv föreskrifter i Illinois
diy läger spis
Maryland jaktsäsongerna
Florida State fiskelicenser
hur reparera nylon på en Airhead bild båt tub
hur man hyra en jet ski i Florida
hur man använder en äldre omlastning manual