hur man använder en äldre omlastning manual

hur man använder en äldre omlastning manual

Omlastning manualer innehåller tabeller över de olika pulver, primers och kulor som säkert kan användas i en mängd olika patroner. Många av de tabeller presenteras i uppdaterade manualer utan förändring, år efter år. Nya pulver, eller ibland nya patroner, införs i den senaste omlastning manualer men utprovade sann pulver avgifter för välkända patroner förblir desamma, oförändrad, år efter år

Du behöver:.
Range log .
Läser om loggen.


1.
Kontrollera patron du vill ladda om och se till att den exakt matchar kassetten beskrivning finns i äldre lastning manualen. Fortsätt inte förrän du har gjort en positiv identifiering av din patron och matchas exakt med lastning handboken enligt många patroner har mycket liknande klingande namn och utbyta data kassetten är extremt farligt.
2.

Ladda flera fem-patron grupper, vardera med en 0,1 korn ökade krutladdning under den tidigare gruppen och testa eld dem på en skjutbana. Var noga med att undersöka varje sparken patron för tecken på tryck så som fallet utbuktningar, svärtade fickor primer eller svårigheter att utvinna fallet från pistolen. Lossa krutladdning med 0,1 kärnor och fortsätta med nästa steg, om det finns några indikationer på högt tryck i varje fall inom en grupp.
3.
Beskriv resultatet för varje fem- patron grupp i ert sortiment log och lastarens logg genom att ange noggrannhet, enkel extraktion från pistolen kammaren och skick sparken fall. Försiktigt kommentera några tecken på högt tryck.
4.
Skriv högsta krutladdning för just din patroner i den äldre omlastning handbok, på sida där just den patronen. Använd dina anteckningar i samförstånd med den manuella uppgifter när omlastning framtida belastningar.

Tips och varningar


 • Re-lastare måste bli bekant med alla patron varianter som rör deras egna patron så att de kan känna igen de subtila skillnader och undvika farliga substitutioner.
 • Håll en omlastning logg som beskriver de olika pulver, grundfärger, fall och metoder som används för att ladda varje kassett.
 • Håll en rad logg som beskriver utförandet av ammunition när det är sköt på området.
 • Börja omlastning med pulver avgifter 10 procent mindre än de som anges i någon manuell och arbeta dig upp till den högsta avgiften som anges i boken, i steg om 0,1 spannmål steg.
 • Ersätt inte några nya pulver namn för en äldre pulver namn (i vissa fall, äldre pulver namn inte längre är tillgängliga, så att aktuella lasten inte längre kan göras).
 • Om du har flera skjuter samma patron, du kommer att behöva arbeta upp olika belastning för varje pistol grund av mindre skillnader i dimensioner pistol kammare.


 • Relaterade artiklar


  diy läger spis
  hur man använder en äldre omlastning manual
  båtliv föreskrifter i Illinois
  Maryland jaktsäsongerna
  hur reparera nylon på en Airhead bild båt tub
  Florida State fiskelicenser