Maryland jaktsäsongerna

Maryland jaktsäsongerna

Maryland kan vara ett litet land, men det finns gott om jakt möjligheter. Populära jaktsäsongerna omfatta kalkoner, Whitetail rådjur och sjöfåglar. Tusentals jägare reser till Maryland varje jaktsäsongen i jakt på dessa arter. Mångfalden av trädbevuxna timmer, sjöar och kust gör Maryland jaktsäsongerna en stor jakt destination

Betydelse

Maryland Department of Natural Resources (DNR) ställer jakttiderna varje år baserat på målen för bevarande. Bevarandemålen fastställs av DNR, befäl bevarande och vakter spelet som ett verktyg för att upprätthålla en lämplig antal djur. Till exempel, om ett visst område i Maryland är att se en dramatisk ökning av hjortar populationer kommer DNR öka antalet rådjur taggar för detta område och kan också öka längden på rådjur säsong.

Big Game

Big viltarter med jaktsäsonger i Maryland består av Whitetail rådjur, vilda kalkoner och svarta bär. Majoriteten av jakttiderna äga rum under hösten och tidig vinter en vild kalkon säsong under våren. Från och med 2009 och 2010 års jaktsäsong är det svarta björn säsongen öppnas i Allegany och Garrett län fr. om den 26 oktober till 31 oktober. Fall kalkoner får jagas från 31 oktober-7 november och vårsäsongen är öppen 19 april till 24 maj. Whitetail rådjur säsonger är uppdelade i kortare tidsperspektiv baseras på regioner. Varje region har ett datum för bågskytte september 15, som stänger den 21 oktober

våtmarksfåglar

Maryland ser en stor mängd sjöfåglar-gäss och ankor-varje höst som de är flyttar söderut inför vintern . Det finns två tidiga hemvist gås årstider-östra och västra zon-som löper mellan den 1 september 15 september i den östra zonen och från 1 september-25 September i västra zonen. Duck säsonger är uppdelad i tre separata säsonger, den första från 17 OKTOBER-24 oktober, sedan 14 november-27 november och 15 december-30 JANUARI.

Tag Avgifter

Att jaga under alla öppna säsongen, en licens, tag, stämplar eller tillstånd krävs. För sjöfåglar säsongen, måste invånarna och utlänningar har en $ 9 Maryland flyttande stämpel spel fågel och en jaktlicens. Resident jakt licenser kostar $ 24,50 medan en tre dagars utomlands bosatta sjöfåglar och småvilt licens kostar $ 45. Deer stämplar-båge och muzzleloader-är tillgängliga, baserad på vapnet du väljer att använda. Båda frimärkena kostar hemvist $ 6 och en utomlands bosatta $ 25.

Harvest rapport

Enligt Maryland DNR på BigGameHunt. net, 2009 och 2010 två veckors rådjur skjutvapen säsongen hade totalt skörd av 44. 804 rådjur. Den totala delades upp i 15. 447 dollar och 29. 357 anterless rådjur. 2009 och 2010 års skörd uppgår var inom 40 rådjur från föregående år.


Relaterade artiklar


diy läger spis
båtliv föreskrifter i Illinois
Florida State fiskelicenser
Maryland jaktsäsongerna
hur man använder en äldre omlastning manual
hur reparera nylon på en Airhead bild båt tub