hur läger med gas matlagning

hur läger med gas matlagning

Besluta om hur man läger med gas matlagning beror på vilken typ av camping du kommer att göra. Bordsskiva LPG (flytande propangas) spisar fungerar på förhand flaskor av propan och passar bäst för camping nära ditt fordon. Dual-fuel spisar kommer i bordsskivan och modeller ryggsäck och verka på två typer av bulk flytande bränsle. Dual-fuel kaminer kräver att du fyller kaminen tank och regelbundet trycksätta den med en intern pump. Butan kaminer är kompakta, lätta vikt och perfekt för backpacking.

Du behöver:
Camp spis
. Bränsle.
Bränsle tratt.
Camp spis lättare.

Set-up och matlagning


1.
Välj kaminen bäst passar din camping behov. Ställ kaminen upp på en stadig yta där du har tillräckligt med utrymme att röra sig fritt utan risk för knackar det över.
2.
Fäst bränsleflaskan till spisen med den flexibla bränsleledningen för gasol spisar. Sätt in bränsle patronen flaskan för butan spisar. För duell bränsle spisar, använder bränslet tratten för att fylla tanken, fast tanklocket och trycksätta tanken med intern pump. Följ alltid tillverkarens anvisningar för någon gas fältkök.
3.
Tänd fältkök lättare och håll den till brännaren samtidigt som du vrider på ratten brännare långsamt tills brännaren tänds.

4.
Placera grytan på spisen och justera lågan. Titta på dina matlagning noga som gas kommer att värma din mat mycket snabbt.
5.
Låt köket svalna helt när du är klar matlagning innan du försöker packa det för resor.

tips och varningar


 • största fördelen av dual-fuel kaminen är att de kan bränna blyfri bensin. För att minska dina kostnader, alltid jämför priset på en gallon köpta läger spis bränsle med pumpen priset på blyfri bensin.
 • Lämna inte ditt kök utan uppsikt när du lagar mat. Om potten kokar över kan släcka lågan.
 • Om du märker en brännare har gått ut, vrid den hela vägen och vänta fem minuter innan du tänd omedelbart eller om det kan antända, om inte explodera , från en ansamling av gas under potten.


 • Relaterade artiklar


  hur man använder älg lokalisering samtal
  camping i Sundance Wyoming
  hur läger med gas matlagning
  South Dakota wallleye fiske
  Hur man monterar en VHF-radio i en ponton båt
  dyka klubbar nära Richmond, Indiana