dyka klubbar nära Richmond, Indiana

dyka klubbar nära Richmond, Indiana

Du behöver:
enkelt rörblad membran samtal
. Älg ringa ljud-eller videoinspelning (tillval).

Försöker hitta folk att dyka med i Mellanvästern kan verka vara en svår uppgift, men med alla tillgängliga platser för att få certifikat, dykare hittar förmodligen andra som tycker den SCUBA erfarenhet. Going till platser som erbjuder certifiering är vanligtvis det första steget i att hitta likasinnade personer som är intresserade av att åka på SCUBA äventyr.

Aquanauts Dive Club

Certifierade dykare söker massa äventyr bör överväga Aquanauts Dive Club. Denna aktiva gruppresor överallt att utforska vatten. Cozumel, Indonesien, Röda havet, Bonaire och St Croix är bara några av de exotiska platser dessa dykare ta på. De utnyttjar lokala dykplatser att arbeta med kunskaper och hålla upp den sociala aspekten och tar sig tid att planera resor varje år för att vidga sina horisonter.

Aquanauts Dive Club
Merrillville VFW Hall
6880 Hendricks St
Merrillville, IN
aquanauts_dc. homestead. com

N'Pursuit Äventyr Charters

För dem som redan är certifierade och söker en aktiv dykklubb som håller nära hemmet, kanske N'Pursuit Äventyr Charters vara den rätta platsen för dig. Beläget i Hobart i nordvästra Indiana, fokuserar denna klubb på Södra Lake Michigan. Det finns ett antal skeppsbrott platser över hela sjön samt förstenade skogar.

N'Pursuit Adventure Charters
6289 Oregon Street
Hobart, IN 46432
219-942-5767
npursuitcharters. com

Diver's Supply Indy

För dem som behöver att få certifikat, bara 60 miles från staten linje Ohio, erbjuder Diver's Supply Indy ett SCUBA skola. Denna Indiana-baserade företaget anses vara den främsta SCUBA utbildningscenter i staten. Om du inte är säker Dykning är för dig, ger klubben en post-nivå klass för att ge en kort introduktion. Certifiering klasser kan vara så kort som sex dagar. Efter att ha fått certifierad, kan du gå vidare till avancerade klasser som delar sin tid mellan öppet vatten dyk och klassrumsundervisning att höja kompetensen. Detta företag länkar dig till Indy Dive Club, värd för ett antal månatliga evenemang och resor.

Diver's Supply Indy
8017 East Washington St
Indianapolis, IN 46219
317-897-2822
diverssupplyindy. com

ASP Dykning

Bara tre timmar från Richmond i Fort Wayne är ASP Dykning. Med hela utbud av klasser, kan du börja som en nybörjare och avancera hela vägen till Master Diver, Rescue Diver, eller ens gå på att specialisera sig på undervattensfotografering. Med en detaljerad lista över alla klasser på sin hemsida, kan du välja vad som är rätt för dig.

ASP Dykning
4714 Parnell Ave.
Fort Wayne, IN 46825
260-207-2773
aspdiving. com


Relaterade artiklar


Hur man monterar en VHF-radio i en ponton båt
dyka klubbar nära Richmond, Indiana
South Dakota wallleye fiske
camping i Sundance Wyoming
hur läger med gas matlagning
hur man använder älg lokalisering samtal