South Dakota wallleye fiske

South Dakota wallleye fiske

South Dakota är hem till några av de rikaste platserna gös fiske i världen. Fisherman flockas till Missourifloden, som löper genom mitten av staten och olika sjöar och reservoarer för att fånga detta tillstånd fisk. Det finns många gös fiske turneringar som hålls i det skick under hela året

Du behöver:. .
Borra
1/2-inch lite.
1/8-tums lite.
Skruvmejsel.
Plast buntband.
Plast tråd köra.
Marine silikon täta.

Walleyes

Walleyes är en fisk med glänsande vita ögon och vassa tänder. Deras föda består av fisk och andra varelser. Gös leka när temperaturen i vattnet ligger 45 grader Fahrenheit. Äggen läggs på stenar. I abborre familj, är gös den största. The South Dakota Rekordet för en gös är 16 pounds, 2 uns. Det angenäm smak av fisk leder det till en mycket populär menyn på många river-sida restauranger.

Fiskeregler

Staten South Dakota behöver människor att få en fiskelicens innan fånga någon gös. En licens kan förvärvas online vid South Dakota vilt, fisk och parker hemsida eller genom en licens agent för en kostnad från $ 7 till $ 60. När en stat licensen har mottagits, kan du fiska i något vatten utom de som tribal bokning mark. Du kan skaffa en fiskelicens från stammens regeringen att fiska i vatten inom särskilt förbehåll gränser. Det finns en gräns för hur många gös en fiskare kan få: fyra dagliga och åtta i sin ägo. Endast en av fyra dagliga kan vara 20 inches eller längre.

Populära platserna

Lake Oahe vid Missouri River är en av de mest populära gös fiske resmål i delstaten. Lake Oahe sträcker sig från statens huvudstad Pierre till norra centrala delen av South Dakota. Bosatte sig på stranden av sjön Oahe är Mobridge, de självutnämnda "Gös Capital of the World. " Andra bra strandlinjen platser inkluderar Flat Creek Lake i Perkins County, Little White River-projektet i Bennett County, Curlew Lake i Meade County, Little Moreau River i Dewey County, Lake Sharp utloppet nära Pierre, Brakke Lake i Lyman County, Rahn Lake i Tripp County , Blue Dog Lake i dag County, Roy Lake i Marshall County, Richmond Lake i Brown County, Lake Poinsett i Codington County, Förlust Lake i Minnehaha County, Lake Campbell i Brookings County, Lake Byron i Beadle County, Alvin Lake i Lincoln County och Marindahl Lake i Yankton län.

årliga turneringar

Det finns många årliga gös fiske turneringar som hålls i South Dakota.
I maj varje år, några av de turneringar inkluderar Gös Masters Tournament Gös på Lake Traverse i Roberts County och McKie Ford årliga Gös Classic på Angostura Reservoir i Fall River County.
varje juni, några av turneringarna är Bob Mason Memorial Gös Tournament vid Spring Creek, om byggprodukter Gös Classic på North Shore Båt Ramp vid Fort Thompson, den stora stenen Gös Classic på Big Stone Lake i Hartford Beach State Park, Hamlin /Whitlock Gös Derby på sjön Oahe och kammaren Gös Classic på Mobridge. Juli ger fler turneringar, inklusive Whitlock Bay Gös Tournament i agar i Sutton Bay i Agar, Mixed Par Gös Tournament på Mobridge och Mojo Gös Tournament på sjön Oahe och Lake Sharp.

Fiskeguider

Det finns många fiskar och jakt guider i South Dakota och många har slagit sig ned bredvid Missourifloden i städer som Mobridge, Pierre, Chamberlain och Ft. Pierre. Guiderna kan hjälpa dem som vill fånga gös. En sådan guide är Andre Adams av Adams Guide Service i Beresford, öster om Missourifloden. Adams tar gös fiskare på sjöarna och med oktober mot en avgift på $ 365 för två fiskare och $ 395 för tre fiskare.


Relaterade artiklar


camping i Sundance Wyoming
South Dakota wallleye fiske
dyka klubbar nära Richmond, Indiana
hur man använder älg lokalisering samtal
hur läger med gas matlagning
Hur man monterar en VHF-radio i en ponton båt