vilda vaktlar jakt i Texas

vilda vaktlar jakt i Texas

Quail jakt är en populär sport i Texas. En vild grupp är känd som en kull. De ras till fots över landskapet som de jagar för mat och husrum och flyger bara att undkomma rovdjur. En kull består av föräldrar och deras avkomma. Vaktel har klorna på upp till 10 ägg och båda föräldrarna delar på den höjning av ungarna.Quail jakt ofta beroende av stöd från jakthundar. Hundarna är tränade att hitta och spola ut coveys på kommando samt hämta skördats fåglar.

Quail jaktsäsongen

Quail jaktsäsongen är årligen planeras för icke-häckningssäsongen. Detta innebär slutet av oktober genom slutet av februari är den traditionella jaktsäsongen. The Texas jakt proklamation uppdateras årligen med exakta datum varje år. För 2010-2011 säsongen, datumen för Texas Panhandle är från den 30 oktober 2010, till 27 Februari 2011.Det finns en daglig gräns på uppsamlare 15 vaktel liksom en gräns på att ha 45 fåglar i din ägo när som helst. I vissa områden av Texas, är endast vissa vapen får användas. Var noga med att kontrollera dina aktuella Texas jakt förkunnelse för detaljer innan jakt på vilda vaktlar.

Quail Habitat

Quail föredrar öppna fält med Woody och buskig områden för skydd. Den vaktel föredrar inhemska gräs, som de njuta av att kunna köra, snarare än fly, i deras sökande efter föda. Quail föredrar att äta under tidiga morgnar och sena kvällar och söker ofta ut skogsarealer att sova under dagen. Nights hittar dem vila i täta buskar som ger skydd mot rovdjur.Bobwhite och skalas vaktel rasen från mars till oktober. Gambel s vaktel ras i slutet av våren och sommarmånaderna. Vuxna fåglar låg 10 till 15 vit eller beige-färgade ägg. Deras bon byggs på marken, i undervegetationen längs staket och häckar eller i marken depressioner skyddad av yucca och Bush. Gambel s vaktel får använda hål eller hål övergivits av andra djur.

Licenser

Att jaga vaktel i delstaten Texas, behöver du en jaktlicens. De är tillgängliga för både boende och utlänningar. Du kan också behöva en höglänt stämpel fjädervilt. Ungdom och senior licenser hemvist börjar på $ 7 per år. Utlandets licenser kan springa så mycket som $ 315 per år.

/>
licenser kan köpas från lokala leverantörer eller besöka deras webbplats.Du kan också köpa en licens genom att ringa Texas Parks and Wildlife Department: Ring (800) TX LIC 4 U (800-895-4248) -8 am till 5 pm måndag till fredag, stängt lördag, söndag och helgdagar flesta

vaktelart Gemensamt för. Texas

Det finns fyra huvudsakliga arter av vaktlar som lever i Texas: Bobwhite skalas, (blå), Montezuma och Gambel's.Bobwhite finns i hela delstaten Texas. De föredrar en livsmiljö som har brushy betesmark, gräsbevuxen vägkanter, odlingar och öppna skogsmarker. Denna kombination ger god täckning och ett brett utbud av mat. Den Bobwhite har rödbruna fjädrar över större delen av sin kropp med svarta fjädrar bildar en mask utseende runt ögonen.Skalas vaktel föredrar den västra halvan av Texas. De kan identifieras av bröstfjädrar som liknar skalor. Ryggen och huvudet av en skalenlig vaktel är en lätt solbränna, medan bröstfjädrar verkar vara som beskrivs i svart.Gambel's vaktel föredrar öknen snåren och de torra landet runt El Paso. Den grå rygg och bröst kontrast med rostfärgad vingar och blekgul bröst.Montezuma vaktlar verkar ha ett mönster schackrutiga bröst. På hanarna, de är svart och vitt, med honorna är solbränna och vit i färgen. Den Montezuma vaktel föredrar gräsbevuxen och borsta täckta marken i tall-ek skogar.När spolas från sina gömställen, är Bobwhite mest benägna att ta flyget. Den skalas och Gambel s vaktlar kommer att välja att springa ifrån ett rovdjur och ta flyg som en sista utväg.

Säkerhet

Practice säker jaktegenskaper genom att bära västar orange jakt och mössor när jakt vaktel i Texas. Du kan även skydda din hund med färgglada selar att se till att andra kommer att redovisa en brukshund snarare än en herrelös.


Relaterade artiklar


vilda vaktlar jakt i Texas
fånga stor fisk med banjo elritsa
hur synen på ett kikarsikte med laser boresight
lagar för jakt rådjur
säsongscamping tips