säsongscamping tips

säsongscamping tips

Oavsett om du är en rättvis väder husbil eller en tålig själ i jakten på en polär utmaning, naturen -. Eller den stora RV Park-kräver vissa förberedelser säsong. Camping i lågsäsong kan lugna och reflekterande. Det kan också vara dödlig kyla, kapitalt våt eller oväntat kylig. Den ångest och extas den varma årstiden har att göra med att njuta sol, slåss mot buggar och alert för extra avgifter.

våren och hösten Camping

tält camping under våren och hösten har sin charm och nackdelar. På plussidan, campingplatser och vildmarksområden är mycket mindre trångt, så du verkligen kan "komma bort från allt. " På våren finns de första yttringarna av säsongens växter, nyfödda djur och den fantastiska migrationsmönster av fåglar. Ta väl kikaren, en fågelskådning guide och en bärbar dator för ANTECKNING ner dina observationer så att du kan lägga till dem i ditt liv fågeln lista. En kamera med en lång objektivet och ett makroobjektiv kan du fånga vilda djur samt att undersöka detaljerna i vårens växter. På hösten finns det spektakulära färgade blad i tempererade klimat och svalare vackert väder i tropiska eller subtropiska områden. Men gör dina läxor. Vädret i antingen säsong kan vara kallt och blött så packa lager isolerande kuddar och extra sovplats ärmar väskan och se till att ha en stark, väderbeständig tält.

Sommar och vinter tält camping

Sommar campare kan packa lättaste och oroa minst om extrema väderförhållanden. Några varningar: skydda dig från solen och föra bug spray, ljus Citronella och en första hjälpen-kit för insektsbett. Vintern är en annan historia. Gå tält camping på vintern om du har erfarenhet och förbereds för extrema väderförhållanden. Ta en kall-väder tält-mest tält för tre säsonger och som inte omfattar vintern. Glöm bomull, klänning i ull och syntet och bära lager: långkalsonger, fleece isolering och en vattentät, vindtät yttre skal. Håll huvudet täckt, även på natten och ta med extra par torra strumpor. Ät kolhydrater för kropps-värme bränsle och dricker mycket vatten. Filter snö till dricksvatten med hjälp av ett papper kaffefilter. Mellanmål hela dagen medan vandring så du behöver inte stanna för lunch och svalna. Isolera allt och linje vintern sovsäcken med kläderna så att de blir varma på morgonen.

Säsongscamping för fritidsfordon

RV campare bör ställa de rätta frågorna före undertecknandet på för vintersäsongen eller för ett år rund fläck. Kontrollera först om möjligheten att lämna RV på plats över vintern vissa platser kommer inte att tillåta det. Ta reda på om det finns särskilda regler eller kostnader för årliga subjekt, t. ex. lokala skatter, obligatoriska Hookups avlopp eller minsta månatliga betalningar verktyg, eller om webbplatsen bara tillåter parkering året runt och säsongens användning. Var noga med avtalet klargör huruvida avgifter spetsen på sommaren eller om sommargästerna, som barnbarn, debiteras en avgift som inte tillämpas på vintern gäster. Know vädret-Om din RV är parkerad i en orkan gränd, måste du vidta försiktighetsåtgärder när du stänger det upp för säsongen. En säsong översvämningsområde kan påverka din försäkring. En plats som får mycket säsongsbetonad sol eller skugga kan innebära att hantera extrem hetta eller fukt och mögel.


Relaterade artiklar


hur synen på ett kikarsikte med laser boresight
lagar för jakt rådjur
fånga stor fisk med banjo elritsa
säsongscamping tips
vilda vaktlar jakt i Texas