hur synen på ett kikarsikte med laser boresight

hur synen på ett kikarsikte med laser boresight

Med hjälp av en laser boresighter är ett effektivt sätt att snabbt och säkert syn på ditt kikarsikte. Laser boresighters finns i två varianter: bullet-formade och slut monterade. End-monterad boresighters placeras i slutet av gevär fat, och bullet-formade boresighters placeras direkt i kammaren av gevär. Även om boresighters fästs på olika sätt, är tekniken för observation i omfattning identiska. Bullet-formade boresighters är begränsade till en viss kaliber, och slutet kan monteras boresighters användas med olika kalibrar.

Du behöver:
Laser boresighter
. Scoped gevär.
Target.


1.
Placera ett mål på en räckvidd av ca 100 meter.
2.
Öppna gevär agerande. Sätt kulan-formade boresighter i kammaren, och avslut. Utgående åtgärden aktiveras lasern. Om du använder ett slut monterade boresighter, placera basen i boresighter i slutet av gevär fat och slå på lasern.
3.
Anpassa din oscilloskopets siktkorset med centrum för ditt mål, och observera var laserstrålen träffar ditt mål.
4.
Använd rattarna omfattning justering som finns på höger sida och upp på utrymme att justera din hårkorset så att de skär med laserstrålen. Vrid den övre ratten medurs för att flytta hårkorset ner eller motsols för att flytta dem. Vrid sida ratten medurs för att flytta hårkorset åt vänster eller motsols för att flytta dem rätt. När siktkorset skär på bom, din räckvidd synskadade i.
5.
Ta lasern boresighter.

Tips och varningar


 • Kontrollera alltid vara säker på att ditt vapen är oladdat innan du försöker syn i omfattning.


 • Relaterade artiklar


  lagar för jakt rådjur
  hur synen på ett kikarsikte med laser boresight
  fånga stor fisk med banjo elritsa
  vilda vaktlar jakt i Texas
  säsongscamping tips