fånga stor fisk med banjo elritsa

fånga stor fisk med banjo elritsa

Den Banjo Minnow är en rigg som brast på marknaden genom mirakel av infomercial. Eftersom Banjo Minnow riggen har fortsatt att vinna popularitet, har den etablerat sig som en legitim fiske rigg för användning på ett brett spektrum av söt-och saltvatten arter ädelfisk. En Banjo Minnow är utformad för att efterlikna en skadad eller döende elritsa som ofta kan vara oemotståndlig för en hungrig fisk. Kombinera riggen med några grundläggande fiskemetoder och du har en vinnande formel

Du behöver:.
Banjo Minnow rigg.
7-fots medeltunga spö med matchade rulle.
Monofilamentgarn fiskelina.


1.
Identifiera områden i vatten där stora fiskar får hålla eller livnär sig på mindre fisk. Ofta större fiskar kommer att använda täcka sådana som stubbar, vattenlevande gräs och ogräs, pålverk, stenar och andra strukturer som en plats att gömma och bakhåll små fiskar.
2.
Cast Banjo Minnow längs kanten av den struktur och låta rigg med elritsa att bosätta sig i vattnet i flera sekunder. Var uppmärksam, eftersom detta är bästa tid för en fisk att hitta Banjo riggen. Stora fiskar som bas är ofta nyfikna och dras till ett plask. Engagera spolen av rullen snabbt efter riggen träffar vattnet genom att vrida handtaget.
3.
Höj stången spets efter några sekunder och dra Banjo Minnow mot dig med några korta runkar rörelser. Reel i linje och låta riggen för att lösa igen. Upprepa denna rörelse tills riggen är helt hämtats.
4.
Cast Banjo Minnow rigg, engagera spolen och börja runkar riggen precis under vattenytan, bara pausa ett kort tid mellan tvära rörelser med staven spets. Dra Banjo Minnow riggen över toppen av stubbar, stenar och andra strukturer där stora fiskar får hålla.
5.
Hämta Banjo Minnow riggen helt och kasta längs samma område igen . Det finns tillfällen då en andra rösterna kan utlösa en territoriell aggressiv strejk av en fisk som blir irriterad av intrång.


Relaterade artiklar


fånga stor fisk med banjo elritsa
lagar för jakt rådjur
vilda vaktlar jakt i Texas
säsongscamping tips
hur synen på ett kikarsikte med laser boresight