hur de ska jaga rådjur av månens faser

hur de ska jaga rådjur av månens faser

Fiskare har länge använt månens faser och dess effekter på tidvatten och avel mönster av fisk för att öka sin skörd. Effekten av månens cykler är känt långt utanför havet, och dess konsekvenser kan användas för att skapa mer produktiva resor rådjursjakt också. Det finns många faktorer som påverkar en lyckad jakttur, att välja en tidsrymd där månen är till din fördel kan bidra till att öka dina chanser att lyckas

Du behöver:.
Kalender
Månens faser diagram.


1.
Kontakta ditt tillstånd presidium Fish and Wildlife för att bestämma din lokala jaktsäsong. Jakttider varierar från land till land, och det är viktigt att avgöra när det är lagligt att jaga innan spåra månens faser. De flesta jaktsäsongen datum finns tillgängliga online via din statens Fish and Wildlife Service.
2.
Inhämta erforderliga tillstånd för rådjursjakt via din lokala avdelning av fisk och vilda djur (se Resurser) för att garantera en säker, laglig jakt.
3.
Använd en online månens faser kalendern för att bestämma datum för nästa fullmåne. Generellt sett är jakten med månens faser bästa i dagarna kring den andra fullmånen efter höstdagjämningen. Du kan följa månfaser per månad på många webbplatser (se Resurser).
4.
Jaga på ett datum som infaller inom ett par dagar i den andra fullmånen efter höstdagjämningen . Även om många faktorer påverkar en lyckad jakttur, ger effekterna av fullmånen om jakt och parning mönster en fördel för jägare.


Relaterade artiklar


South Texas gås jakt
laxfiske verktyg
hur du ansluter ett slutsteg i en båt
exotiska jakt i Texas
hur de ska jaga rådjur av månens faser