South Texas gås jakt

South Texas gås jakt

I södra Texas, är gås jaktföreskrifter utsetts av zon. Alla jaktområden sydväst om IH 35 och staden Laredo är en del av den västra zonen, medan resten av staten är en del av den östra zonen

jaktlicenser

för att jaga gäss i södra Texas östra och västra områdena måste alla jägare köpa en jaktlicens, som är tillgängliga online på Texas Department of Parks and Wildlife, eller TDPW, hemsida.

Västra Zon förordningar

I de södra delarna av Texas västra zonen, är säsonger regleras av ljus och mörker gäss-jakt eller ljus gäss bevarande för säsongen. Båda säsongerna, som löper från falla igenom våren annonseras årligen på hösten på TDPW webbplats. Under säsongen, väskan är gränsen i västra zonen högst 20 ljus gäss, fyra Kanada gäss och en bläsgås per jägare, per dag.

Östra zonen förordningar

Om du är på jakt efter gäss i de södra delarna av Texas i östra zonen, jakt på gäss ljus varierar vita fronted gäss, Kanada gäss och bevarande för ljus gäss för hösten genom vårsäsongen, som tillkännages årligen på TDPW webbplats. Per-dag väska gränsen i östra zonen ligger 20 ljus gäss, tre Kanada gäss och två vita fronted gäss per jägare, per dag.


Relaterade artiklar


hur du ansluter ett slutsteg i en båt
exotiska jakt i Texas
laxfiske verktyg
hur de ska jaga rådjur av månens faser
South Texas gås jakt