hur man kvalificera sig för Fed Ex cup på PGA-touren

hur man kvalificera sig för Fed Ex cup på PGA-touren

I årtionden har den främsta händelserna inom professionell golf varit de stora turneringarna. Med en sida från andra idrotter, har PGA instiftat Fed Ex Cup slutspel. Fed Ex Cup är ett spännande sätt för PGA tour spelare att konkurrera om resning och inkomst. Men som ordspråket säger, "Du måste för att vinna den", så en spelare har att kvalificera
1.
Göra det till och konkurrera på PGA-touren. Även om detta är mest uppenbara, måste en spelare vara en professionell golfspelare som är kvalificerad att tävla på PGA-touren.
2.
Tjäna Fed Ex WC-poäng genom att göra snittet på så många PGA turneringar som möjligt. En PGA-spelaren tjänar inte några Fed Ex Cup poäng om de missar cutten i någon av de trettiosex Fed Ex Cup golf evenemang under hela säsongen.
3.
Vinna eller placera så hög som du kan i Fed Ex Cup händelser. Ju högre en spelare avslutar fler poäng intjänas i Fed Ex ställningar Cup. Poängen är på ett vägt skala.
4.
Spela och utmärka sig i alla de stora turneringarna på PGA-touren. PGA har fyra stora evenemang, US Open, British Open, Master och The Tour Championship. Dessa händelser är vägda och därför är mer värda Fed Ex cup poäng än de andra turneringar.
5.
Plats i topp 144 platser i Fed Ex Cup ställningar. Den översta 144 spelare är de som uppfyller kraven för Fed Ex Cup. Var noga dock vara en av de tjugo spelare som kvalificerar om du vill vinna cupen. I simuleringar ingen spelare är lägre än tjugo har vunnit Fed Ex cup.


Relaterade artiklar


hur man jigg för bluefish
hur solbränna rådjur dölja det gamla sättet
hur trimplanen på sportbåtar
hur du registrerar dig för golflektioner
hur man rengör en inline nospartiet lastare
Vad händer med överblivna krukor med krabba i dem när krabba säsongen slutar?
hur du begär en referens för ett sportevenemang
saker som fungerar bra som öring bete
hur man kombinerar tacksägelse och fotboll
hemlagad kajak släpvagn