hur de ska hålla smal under fotbollssäsongen

hur de ska hålla smal under fotbollssäsongen

När fotbollssäsongen är över oss, så kommer det kycklingvingar, korv, chips och öl. Tänk på att bara för att det är något av en tradition, behöver du inte gå upp i vikt samtidigt som du tittar dina favoritlag. Det är möjligt att stanna smal under fotbollssäsongen, men det kommer ta lite viljestyrka och förtänksamhet

Du behöver:.
Blanket eller stadion sätet (tillval)
. Kikare (tillval).
Pengar eller snacks (tillval).
Underhållning (kort, handhållna spel) (tillval).
Solskyddsmedel (tillval, rekommenderas för utomhus simma möter).


1.
Snack smart. I stället för chips, dips och fet mat, se till att ta med lite grönsaker och lägg nyttiga snacks till bordet. Undvik dåliga grejer och fylla på den friska biljettpriset.
2.
Begränsa alkoholkonsumtionen. Det kan tyckas att öl och fotboll går hand i hand, men det bara inte är sant. Byta ut ett glas vatten mellan öl att begränsa antalet du har, eller så kan du undvika den maltdryck och dricka te eller lightläsk istället.
3.
Gå runt på bakluckan parter. Du behöver inte sitta ner och mumsa hela tiden. Mingla med dina vänner och närliggande medarbetare att hålla sig aktiva och bränna bort lite för mycket kalorier under pregame festen.
4.
Drick mycket vatten. Inte bara kommer vatten att hjälpa dig att känna dig full snabbare, det kommer att hjälpa dig att undvika extra kalorier med soda och öl. Att stanna smal under säsongen måste du ändra vissa av dina vanor, men det kommer vara värt det.
5.
Bo upptagen på reklamavbrott. Om du tittar på dina grupper på tuben, gå upp och flytta runt på reklamavbrott och under halvtid. Detta kommer att hålla blodet pumpa och hindra dig från att vara en soffpotatis. Även om det är en publiksport, kommer återstående verksamma hjälper dig att hålla smal under fotbollssäsongen.


Relaterade artiklar


den bästa syntetiska M14 lager
hur man fångar en våg
Hur man använder en Coleman 295-700t lanternan
driften av ett Coleman flerbränslelösning
hur man klättra i träd med spikar bälte snodd
hur man blir en Philadelphia Eagles fan
hur man byter kablar cykel växel
hur att delta i europeiska evenemang Tour Golf
hur man bakluckan på Shea Stadium
Vad är smuts cyklar till?