Hur du ser på fotboll med en pojkvän

Hur du ser på fotboll med en pojkvän

Fotboll verkar vara en skiljelinje mellan män och kvinnor. Det är inte över hela linjen, eftersom inte alla män älskar det och inte alla kvinnor hatar det. Om den gör det kommer mellan dig och din pojkvän kan du lära dig att titta på fotboll-du ens kan börja att njuta av det

Du behöver:. .
Filt eller stadion sätet (tillval)
Kikare (tillval).
Pengar eller snacks (tillval).
Underhållning (kort, handhållna spel) (tillval).
Solskyddsmedel (tillval, rekommenderas för utomhus simma möter).


1.
Titta fotboll för hotties, men inte göra några uttalanden om dem till din pojkvän. Luta dig tillbaka och försöka engagera sig i spelet. När du inte kan fokusera på själva spelet, fokusera på den söta utbuktande fotbollsspelare i tighta byxor.
2.
Ställa bra frågor. Du bör hålla dessa frågor för dig själv tills efter matchen är över, eller under halvtid, men se till att du visar att du försöker förstå spelet. Om du vill ska visas kunnig innan spelet, forskning regler och strategier. Att veta hur spelet fungerar hjälper dig att få in den.
3.
Låt din vakt. Fotboll är en publiksport, och det är en sport som stärker saker-your-face beteende av män. Räkna inte kalorier när du tittar på ett spel. Fortsätt till mellanmål smart, men grotta i och ha en varmkorv med din pojkvän.
4.
Få dina andra flickvänner inblandade. Bjud in båda dina vänner för att kolla fotboll. Ge din pojkvän en varning om att dina vänner är på väg, och se till dina flickor vet att det inte kommer att bli en skvaller-fest.
5.
Undvik gos, kura ihop sig och alla amorösa tankar . När du tittar på fotboll med din pojkvän, måste du tänka på det som en bindning upplevelse som är tabu för prat om känslor eller ditt förhållande.
6.
Vara till hjälp. Du är inkräktade på hans område, så om du får upp fråga om han behöver en drink eller få tillbaka snacks. Bli inte en slav eller låta honom För dig runt, men lite spel-tid TLC räcker långt.


Relaterade artiklar


hur man flytta en åtta-växlad Shimano
hur man installerar en militär sele på ett gevär
hur att upplösa ett Coleman lykta
hur man gör en ninja blåsrör
pH-nivåer i bassängvatten
hur man installerar en Remington pistol lyftsele
hur du tar bort kåpan på zebco 66 rullar
hur ändrar köra olja i en Evinrude
Vilken typ av licens behöver du vid jakt ett svart björn?
hur man skjuter med hemlagad svartkrut