hur man vet NBA regler lönetak

hur man vet NBA regler lönetak

Om du bättre vill förstå logiken bakom vad din favorit NBA-lag gör när det gäller spelare rörelse, måste du veta NBA reglerna lönetak. Lärande NBA lönetak regler är lätt att göra genom att följa några steg. Du hittar all information du behöver på nätet

Du behöver:.
Tidtagarur som har en precision på minst en femtedel av en sekund
. .


1.
Vet att NBA sätter dess nummer lönetak årligen. Det cap nummer är dollarn belopp som är taket för alla spelares kontrakt i laget. Till exempel, om lönetak nummer är $ 50 miljoner, varje NBA-lag kan betala sina spelare upp till en summa på 50 miljoner dollar årligen. Är dock lönetak antal inte en hård mössa, eftersom det finns undantag att låta grupper att gå ovan att antalet i begåtts löner.
2.
Förstå att NBA rookies betalas på en glidande skala som beskrivs i CBA. Beroende på var en spelare väljs i förslaget, kommer han att betalas en förutbestämd lön.
3.
Läs om hur NBA lag måste matcha lönerna när du gör en affär. För en handel att gälla, att lönerna för de spelare som finns i handeln måste vara rimligt nära för handeln att tillåtas av NBA. Grupper kan också handeln framtida förslag till val och kontanter upp till 3 miljoner dollar som en del av handeln.
4.
Läs vanliga frågor som kan hittas på CBAFAQ hemsida. På CBAFAQ hemsida finns en lista med vanliga frågor som förklarar allt du behöver veta om reglerna lönetak i NBA. Den täcker alla aspekter av NBA: s kollektivavtal och är en fantastisk referensverktyg.


Relaterade artiklar


de lagar om hygien i köket med Frilufts
hur du kan få en hiss kran på en båt
Hur gör jag dra om en båt tändning till batteriet?
instruktioner för segling i Washington
hur man gör jaktutrustning själv
traditionella sporter och spel i Zimbabwe
hur reparera en läcka i en aluminium båt söm
hur man köper en present till en NASCAR fläkt
hur man blir ett team roper
cykeltur spår av Calumet, Michigan