hur man gör en liga golf fantasi

hur man gör en liga golf fantasi

Fantasy Sports ligor är i ropet bland sport enthusists. Golf, om än inte en traditionell fantasy league idrotten, är en kul sport för golfare att skapa sin egen fantasi lag. Läs grunderna i fantasy ligan sport och sätta upp turneringar för vänner och familjemedlemmar att njuta

Du behöver:.
Stoppur som har en precision på minst en femtedel av en sekund
.


1.
Ställ upp guldet Fantasy Sports League. Fråga vänner och familjemedlemmar, om de skulle vilja gå med din liga golf fantasi, eller skapa en på nätet och bjuda in andra runt om i världen att ansluta din liga.
2.
Välj din statistik tjänst. De flesta är gratis och gör det lätt att ställa upp i ligan online. Få daglig statistik att deltagarna via tillgång till online. Besök Yahoos hemsida att visa en av de mest populära statistiska tjänsterna.
3.
Räkna ut vilken typ av ligan. Välj standard Roto, 5x5 Roto, punkterna fantasi, head to head poäng eller bege dig till Roto. Var kreativ, om din en erfaren fantasi League spelare och design din liga.
4.
Förklara poängen och pool system till spelarna. Se till att alla känner till scoring regler och fördelning av några pengar i slutet av säsongen.
5.
Sätt upp förslaget. Detta är det enklaste alternativet för att plocka spelare. Sätt upp en tidsgräns innan spelarna börjar sitt förslag till val av intresse för tid och undvika drag som varar hela dagen.
6.
Skriv ner allt eller skriva ut statistik även om du använder en service. Behålla dokumentationen på ett säkert ställe där den kan referera till det om en oenighet uppstår.


Relaterade artiklar


båt ankare typer
hur vinterförbereder Coleman Fleetwood fällbara släpvagnar
hur man köper en present till en NASCAR fläkt
hur man lär sig galoppsport villkor
När är rådjur säsong i Texas?
Hur man knyter en diskant krok
hur människor jagar i träd står
hemlagad båt persienner
Hur man knyter en linje till en ring boj
hur man hittar modellnumret på ett gevär