mittkonsolen båt säkerhet

mittkonsolen båt säkerhet

En mittkonsolen båt har sin operativa kontroller vid eller nära centrum av farkosten. Denna konfiguration gör att passagerarna att lättare gå runt på insidan av båten. Säkerhetsskäl för en mittkonsol båt är samma som alla andra vattenskotrar

Säkerhetsutrustning

Vissa säkerhetsutrustning krävs på båtar av US Coast Guard. Dessa poster inkluderar en flytväst för varje passagerare, en brandsläckare, varselljus, ett signalhorn eller vissla (för att varna andra båtmänniskor av nöd) och en paddel (om motorn inte). Ytterligare rekommenderad säkerhetsutrustning omfattar en global enhet Positioning System (GPS) eller kompass, och minst en vattentät ficklampa med nya batterier.

Viktbegränsningar

Var uppmärksam på viktgränser. Dessa också sätts av den amerikanska kustbevakningen. Du hittar viktgränsen på Kustbevakningen anbringats till båtens inre. Överbelasta inte båten med tunga poster. Ge utrymme för extra objekt som kylare och fiskeutrustning.

Förarens erfarenhet

Båtliv är bara så säker som den person som driver fartyget. Om du lära sig att driva en båt, bo nära områden som du vet är säkra, t. ex. grunda vikar och småbåtshamnar. Aldrig ta en båt ut om du har varit konsumera alkoholhaltiga drycker. Om du är en passagerare, inte får i en båt med en förare som verkar vara alkohol-försämras.


Relaterade artiklar


vatten rafting i West Virginia
den bästa lunar jakt tiderna Alabama
Yellowstone ATV spår
hur man torkar båtinredning
hur man tränar för off road körning
utombordsmotor diagnosverktyg
hur du anpassar en BMX cykel online
anpassa båten trimplanen
jeep spår i Colorado canyons
mittkonsolen båt säkerhet