båtliv föreskrifter i Ohio

båtliv föreskrifter i Ohio

Båtliv förordningar i Ohio är mycket specifika. Varje person som önskar driva en båt bör vara medvetna om alla de lagar och krav

Båtliv Utbildning Krav

En person född efter 1 januari 1982 ska ha fått ett intyg för antingen avlagt en kompetens undersökning som ges av Ohio Institutionen för vattenskotrar eller ha en båtliv klass som godkänts av National Association of State Boating lag administratörer. En person i åldern 12 och 15 får verka en båt om en tillsyn person över 18 år är närvarande.

Köra en båt under the Influence

En person som är påverkad av alkohol får inte köra bil eller driva en båt i delstaten Ohio. Den rättsliga alkoholhalt i blodet är 0,08 procent för personer över 21 år, men bara 0,02 för personer under denna ålder. En person som driver en båt anses ha gett sitt medgivande att få hennes andedräkt, blod eller urin testas för droger eller alkohol.

osäkra och Reckless Operation

Ingen person får driva en båt slarvigt eller vårdslöst i delstaten Ohio. Några exempel på farligt och hänsynslöst drift bortser rättigheter och andras säkerhet, arbetande vid en hastighet i närheten av ett annat fordon som skulle orsaka antingen fordon att väja för att undvika kollision eller använda mindre än 200 meter bakom en vatten-skidåkare. Någon lotsning en båt måste också se till att det bär tillräckligt stort utbud av flythjälpmedel och brandsläckare.


Relaterade artiklar


utombordsmotor diagnosverktyg
Tarpon fisket i Belize
hur man torkar båtinredning
Yellowstone ATV spår
jeep spår i Colorado canyons
den bästa lunar jakt tiderna Alabama
vatten rafting i West Virginia
anpassa båten trimplanen
hur man tränar för off road körning
hur du anpassar en BMX cykel online