anka båt säkerhet

anka båt säkerhet

Duck båtar är öppna båtar som används för att jaga sjöfågel. Beroende på anka båtens storlek, de är lämpliga för lugna sjöar eller grövre vatten. Vidta lämpliga försiktighetsåtgärder på din anka båt så att du och dina passagerare förbli säkra

Dressing Säker

Undvik att bära höga stövlar eftersom de begränsar. rörlighet och hindrar din förmåga att simma i säkerhet i händelse av en olycka. Använd en godkänd säkerhetsväst som hjälper dig att hålla sig flytande. Eftersom kallt vatten kan orsaka hypotermi, ta en ändring av torra kläder att rewarm din kropp om den blir våt.

Packing

Var noga med att inte över-stuff anka båt, eftersom en tung båt översvämningar enklare eftersom den sitter lägre i vattnet. Inaktivera och bryta ner skjutvapen innan de placeras ombord. Position skjutvapen i båtens främre utåt.

Tillgänglig kontakt

informera andra om din tilltänkta platsen. Se till att din mobiltelefon är ordentligt laddad och försegla den i en vattentät påse.

Säkerhetsaspekter

Håll flytutrustning och västar i gott skick. Har ombord en brandsläckare, första hjälpen-kit, flare ljus och stor vit handduk eller trasa, snacks, vatten och en visselpipa för att attrahera bistånd i en nödsituation.


Relaterade artiklar


hur man tränar för off road körning
båtliv föreskrifter i Ohio
hur man läger i Kona, Hawaii
Top Gun suspension gafflar
anka båt säkerhet
inomhus vattenparker i Portland, Oregon
hur man hittar en Evinrude utombordare modell serienummer
hur man kan anpassa en v broms
vatten rafting i West Virginia
mittkonsolen båt säkerhet