AMU 3-gun konkurrensregler

AMU 3-gun konkurrensregler

Tre-gun tävlingar (även kallad insatser eller praktiska skytte) utmaning för deltagarna att skjuta upp en rad mål med tre olika pistoler medan manövrering igenom olika stadier av brand. En pistol, gevär och hagelgevär används och deltagarna bedöms i tid och noggrannhet. Armén prickskytte enhet avser USA praktiskt skytte Association regler och poängsystem för 3-gun tävlingar.

Utrustning

Alla vapen som används måste uppfylla USPSA standarder för acceptabel utrustning för varje division. Kraven för utbredd, hagelgevär och pistoler är olika, och en fullständig förteckning över godtagbara utrustning kan hittas på USPSA webbplats. Skjutvapen skall på angiven plats och i en färdig skick innan tävlingen börjar. Tävlande måste använda samma vapen under hela tävlingen. Ett skjutvapen får överlåtas om skjutvapnet lossas.

Mål

De tävlande måste skjuta lämpliga mål med lämplig utrustning. Mål skott med fel pistolen kommer inte att räknas. Målen måste vara skott från minst 23 meter bort för handeldvapen, 16 till 131 för hagelgevär (beroende på om det är birdshoot eller travare), och 164 meter för gevär. Endast mål godkända för USPSA multigun tävlingar kan användas.

Tillbehör

Tie-down vapen samt hölster med hälen på rumpan under toppen av bältet är tillåtna. Alla bälten, hölster eller hastighet sträckningsanordningar som följer de allmänna reglerna kan ändras eller resituated i mellan stegen (till exempel mellan gevär och hagelgevär).

Jäv

diskvalifikation under en match betyder diskvalificering för hela tävlingen. Den som är jävig inte kommer att tillåtas fortsätta och kommer inte att få några priser eller priser. Den som begår en förseelse säkerhet eller annan förbjuden verksamhet under en match kommer att diskvalificeras. Att överge ett laddat vapen på ett otillbörligt skick kommer resultera i att få diskvalificerad.


Relaterade artiklar


båtliv föreskrifter i Ohio
hur man läger i Kona, Hawaii
inomhus vattenparker i Portland, Oregon
Top Gun suspension gafflar
hur man kan anpassa en v broms
anpassa båten trimplanen
jeep spår i Colorado canyons
hur man tränar för off road körning
Yellowstone ATV spår
Tarpon fisket i Belize