jeep spår i Colorado canyons

jeep spår i Colorado canyons

Colorado är hem till klippiga raviner, karga kullar sand och höga bergstoppar. . Erbjuder dussintals aktiviteter för friluftsentusiaster erbjuder Colorado några av de bästa vandring, forsränning, skidåkning och fyra Wheeling i landet. Om du är i fyra-Wheeling, oavsett om du är nybörjare eller novis, erbjuder Colorado stigar som kommer att testa dina kunskaper, uthållighet och Jeep lika.

Montrose

Montrose ligger i mitten av Colorados berg land , på den västra sidan av Klippiga bergen med San Juan Mountains i söder och älgen bergen i norr. Montrose har entusiasmerande 4x4 spår som kan utmana även de mest erfarna fyrhjulingar. Montrose är hem för spår som Cactus Ridge, Die Trying och Calamity Canyon. Montrose hålls varje år en 4x4 evenemang varje Memorial Day där fyrhjulingar ta till stadens spår hoppas att de och deras fordon kommer tillbaka lever och frodas.

Ouray

Ouray, Colorado, känd som "Jeeping huvudstad världen ", är platsen för den världsberömda Jeep Jamboree. Beläget i San Juan Mountains, erbjuder Ouray 4x4 stigar som kvalificerar sig hela vägen från natursköna enheter till oländiga utmaningar genom bergspass. Ouray är hem för spår som Yankee Boy Basin, mest känd för sina enkla rida, vattenfall och ängar fulla av blommor på våren och sommaren, Imogene Pass, som tar dig till Telluride förbi flera övergivna gruvor och till en höjd av 13. 200 fot; den alpina Loop, som tar dig genom Lake City öde tidigare gruvor, spökstäder och bergslandskap, och Black Bear Pass, en robust spår som går till Telluride-förbi precis vid Bridal Veil Falls och för den erfarne föraren bara.

Telluride

Telluride lämnade Colorado rika gruv arv en labyrint av robusta vägarna spänner över bergen, vilket ger 4x4 tillgång till berg vyer, alpina sjöar, spökstäder, ruiner gruvdrift och vattenfall. Med spår som är måttligt lätt till mycket utmanande, finns det spår för mellanliggande och avancerade fyrhjulingar och guidade turer för nybörjare. Ophir Pass är en robust klättra som går över trädgränsen, tar Boomerang Trail dig till den natursköna Alta sjöar och spökstaden Alta, och Tomboy Road är en robust vägar förbi vattenfall och genom en tunnel till den gamla gruvstaden Tomboy.Relaterade artiklar


den bästa lunar jakt tiderna Alabama
Yellowstone ATV spår
anpassa båten trimplanen
hur man tränar för off road körning
Tarpon fisket i Belize
hur man torkar båtinredning
jeep spår i Colorado canyons
vatten rafting i West Virginia
utombordsmotor diagnosverktyg
hur du anpassar en BMX cykel online