hur man tränar för off road körning

hur man tränar för off road körning

Off-road ridning är en sport som verkar växa i popularitet, särskilt bland ungdomar. Oavsett om det är organiserad racing eller casual, personliga njutning, cyklar snabbt genom svår terräng erbjuder massor av roliga och spännande. Som med alla fysisk aktivitet gillar off-road körning, vilket innebär snabb och smidig hantering av motoriserade cyklar i betydande hastighet, kommer fysisk kondition spelar in. Skräddarsy ett träningsprogram för att specifikt rikta muskelgrupper som används i terräng ridning är en logisk början.

Du behöver:
Lokala gym
 


1
Skriv ner de stora muskelgrupperna som används när man rider. . . Var noga med att inkludera Ben, Mage, rygg, axlar och armar, eftersom dessa är de grupper varje ryttare använder. Rådgör lämplighet källor för bilder och förklaringar av några övningar och /eller maskiner vikt som anges i denna artikel som du inte känner. Tillåt en en-eller två-minuters vila mellan varje set av varje övning.
2.
Använd de fem muskelgrupper i steg 1 för att designa din off-road körning träning. Börja med en muskel grupp som ryttare och förare förlitar sig på tungt, benen. Skriv ner följande fyra ben, tillsammans med att antalet repetitioner och set av repetitioner per övning. Till exempel gör 10 repetitioner eller 1 set (ett set är ett visst antal repetitioner) varje knäböj, utfall, hamstring lockar och tå väcker i den ordningen. Öka uppsättningar, hastighet och motstånd när man blir starkare.
3.
Adress magen /magmusklerna nästa. Välj och skriva ner två eller tre övningar, som kombineras för att ge dig fastare, starkare mage. Inkludera för denna muskelgrupp övningar som crunches, höjer benet och buken sträcks ut och ställa in ett antal repetitioner och set repetitioner för varje vald övning. Till exempel ange börja med en 15-rep varje ben väcker, crunches och sträcker sig i den ordningen. Öka antalet set och reps och lägga övningar när man blir starkare.
4.
Arbete ryggen och axlarna nästa med 10-rep uppsättningar av pulldowns på en pulldown maskin. Har en uppsättning dra i baren och vikt ner framför ansiktet på nyckelbenen /nyckelben, gör sedan en uppsättning dra i baren och vikt ner bakom huvudet till basen av nacken. Följ den med en 10-rep uppsättning kabel drar kabel /rader med lätt motstånd inledningsvis, att lägga vikt som du växer starkare. Avsluta tillbaka med ett 10-rep uppsättning retroaktiva hyperextensions på baksidan översträckning bänken.
5.
Stärk dina armar med 10-rep uppsättningar av stående biceps curls med rak bar, följt av sittande predikant lockar med en curling bar, då sittande hantel biceps lockar. Arbetet triceps på de dagar du inte arbetar biceps med 10-rep uppsättningar av pushdowns på en pulldown maskin, förhöjda dips från en bänk, och kickbacks hantel.
6.
Inkludera en hjärt fitness regimen i samband med tidigare styrketräning med varje träningspass. Variera kardiovaskulära delen av träningen med löpband-träning, simning eller rask promenad för en bestämd tid eller distans. Fortsätt att gradvis öka hastigheten och motstånd som du växer sig starkare.
 

Tips och varningar


 

  • Som alltid, kontrollera med din läkare innan du påbörjar något ansträngande fitness regimen.
  • Börja långsamt och bygg gradvis för skadefri konditionsträning.


Relaterade artiklar


Tarpon fisket i Belize
hur du anpassar en BMX cykel online
hur man torkar båtinredning
utombordsmotor diagnosverktyg
Yellowstone ATV spår
jeep spår i Colorado canyons
vatten rafting i West Virginia
anpassa båten trimplanen
hur man tränar för off road körning
den bästa lunar jakt tiderna Alabama