hur man torkar båtinredning

hur man torkar båtinredning

Torkning insidan av en båt alltid beror på ordentlig ventilation. Eftersom båten är avsedd för fuktig miljö, fukt och kondens är konstanta problem, vilket ofta leder till mögel och dålig lukt. Denna båt lukten avslöjar förekomsten av svamp och mögel. Dessa utväxter kan orsaka kostsamma skador på trä och textil, och kan skada din hälsa. För att undvika mögel, mögel och svamp, efter varje användning, i följande steg för att torka ut båtens interiör

Du behöver:.
Avfuktare
Fan.
Svamp.
Handdukar.
Öskar.
 


1.
Pass en svamp över alla exponerade Insidan att ta bort några uppenbara kondens. Torka av overhead, tak och inredning med en torr handduk. Pumpa läns, sedan borgen och svamp tills det är torrt. Båt underhåll expert Tony Grove föreslår du slår på värmaren för att torka luften.
2.
Öppna portar och luckor för att möjliggöra fri luftrörelser nedan. Ta bort däck omfattar, stuga ensam lister och andra dörrar tillgång. Öppna skåp och lådor. Flytta kuddar och gardiner ut på däck för att lufttorka i solskenet.
3.
Placera en fläkt eller fläkt nedan för att öka luftflödet. Driva en avfuktare på nedre däck för att avlägsna fukt från luften.
4.
Lägg ett torkmedel paket i djupa vrår som aldrig dra fördel av god ventilation.
 

Tips och varningar


 

  • Trädelar till din båt förlora styrka när fukthalten blir för låg. Överanvänd inte en luftfuktare.


Relaterade artiklar


jeep spår i Colorado canyons
vatten rafting i West Virginia
hur man torkar båtinredning
hur man tränar för off road körning
Tarpon fisket i Belize
utombordsmotor diagnosverktyg
anpassa båten trimplanen
Yellowstone ATV spår
hur du anpassar en BMX cykel online
den bästa lunar jakt tiderna Alabama