anpassa båten trimplanen

anpassa båten trimplanen

Trimplan är en stor tillbehör för stora och små båtar. De tillåter föraren att manövrera båten mer effektivt och säkert om det används på rätt sätt. Trimplanen tillåta farkosten att kliva på planet snabbt, nivå båten från sida till sida och framifrån och bakåt, minska TUMLERING, och öka hastigheten och bränsleeffektivitet. Trimplan består av två rostfria plåtar ansluten till ett hydraulaggregat, som styrs av knappar på instrumentbrädan och drivs oberoende
1.
Tryck böja trimplan knapparna på kontrollen för att sänka flikar när strypning båten från stationärt läge till ett plan. Detta gör att aktern för att lyfta som fören pressar ner. När du ökar hastigheten, tryck på den nedre två, eller böja upp knapparna för att sakta höja flikarna och föra båge tillbaka upp för optimal effektivitet. Planet position på en båt är när båten drivs och flytta snabbt nog för att rida på en nivå läge.
2.
Använd böja kontrollknapparna nivå en ojämn belastning. Tryck bugar knappen på den höga sidan av båten. Detta sänker trimplanens på den sidan av båten till nivå det.
3.
Tryck på båda knapparna för det bugar kontroll mycket lätt att minska TUMLERING när båten är på plan. TUMLERING är när fören på båten rör sig upp och ner i en rytmisk rörelse.
4.
Tryck fören nedknapparna mycket svagt när rubriken direkt i vågor. Detta gör bågen att absorbera energi från vågor och kommer att förbättra rida.
5.
Dra trimplanen genom att trycka på bågen uppfällt läge på båda sidor när man följer vågor. Detta kommer att förbättra effektiviteten genom att minska risken av fören gräver sig i vattnet.
6.
Använd bågen upp knapparna när man reser in i vinden på en vinkel. Tryck på bågen upp-knappen på den blåsiga sidan för att minska vattendimma.
 

Tips och varningar


 

  • Inte över-trim i höga hastigheter. Var försiktig och justera mycket försiktigt. Over-trimning kan orsaka att båten att kränga från sida till sida.


Relaterade artiklar


vatten rafting i West Virginia
hur man torkar båtinredning
Yellowstone ATV spår
anpassa båten trimplanen
den bästa lunar jakt tiderna Alabama
jeep spår i Colorado canyons
hur man tränar för off road körning
hur du anpassar en BMX cykel online
utombordsmotor diagnosverktyg
Tarpon fisket i Belize