hur du anpassar en BMX cykel online

hur du anpassar en BMX cykel online

Bygga och anpassa din egen BMX cykel kan vara en mycket svår uppgift utan en professionell att hjälpa till under processen. Det finns några butiker på nätet som tillåter dig att göra just det. Webbplatser som Wrenchscience. com och JensonUSA. com tillhandahålla en anpassning tjänst, tillsammans med representanter-antingen per telefon eller online via chatt-för att hjälpa till med alla frågor du kan ha under din cykel-byggprocessen. Köpa en cykel på detta sätt är mer kostsamt än att gå till en cykel butik, men om priset inte är ett bekymmer att få den perfekta cykeln, då anpassar är vägen att gå.

Du behöver:
Computer


1
Logga in på Internet och gå till en byggnad webbplats som www. wrenchscience. com eller www. . . jensonusa. com. Båda dessa webbplatser och andra har olika paket och alternativ beroende på vilken typ av cykel du vill bygga.
2.
Välj den ram du vill börja med, oavsett om det är en BMX, väg, berg, cruiser, en hastighet, full-fjädring, eller andra, som börjar med en ram är det enda sättet att välja resten av komponenterna att passa cykeln. Klicka på rullgardinsmenyn för ramar, och välja märke och stil du vill och välj sedan den storlek som passar dig.
3.
Välj den färg du vill måla din ram . Vissa företag kan bara erbjuda ett fåtal färger, medan andra har ett komplett utbud av färger att välja mellan. De flesta BMX företag är kända för att genomföra ett brett spektrum av olika färger på sina ramar.
4.
Gå vidare till menyn där det står "Komponent Gruppera" eller "komponenter". Komponenter är det viktigaste valet under processen, som att välja en grupp bestämmer alla dina skiftande, växlar, bromsar, nav, styre, och allt annat utom hjul och däck. De är alla baserade på pris, den dyrare, desto högre kvalitet och lättare de är. I en värld av cykling du verkligen får vad du betalar för. När du har valt din komponent grupp, gå vidare till hjulpar kategori.
5.
Klicka på "hjulpar" alternativet. Den hjulpar är det område där du väljer fälgar, nav och däck som kommer att gå på din BMX cykel. Än en gång, välja rätt typ av hjul som går med din körstil, för om du väljer smuts hoppa hjul för gata ridning du kommer i slutändan får fälgar och hjul som är extremt tung och tåliga och inte gjorda för street manövrar.
6.
Sätt i leverans-och faktureringsinformation, granska alla dina inköp, och klicka sedan på "Skicka" eller om "köp". Inom några veckor kommer du att ha din dröm BMX cykel!


Relaterade artiklar


den bästa lunar jakt tiderna Alabama
Tarpon fisket i Belize
hur man torkar båtinredning
hur du anpassar en BMX cykel online
anpassa båten trimplanen
vatten rafting i West Virginia
jeep spår i Colorado canyons
hur man tränar för off road körning
Yellowstone ATV spår
utombordsmotor diagnosverktyg