Yellowstone ATV spår

Yellowstone ATV spår

Den Yellowstone ATV Trail är en av de mest kända ATV spår (endast en led är avsedda för ATV användning i parken), på grund av sina omfattande rummet och dess tillgänglighet för alla olika nivåer av ATV ryttare. Dessutom har leden några vackra naturliga områden för att se så du åker med. Överväg camping i regionen också.

Läge

Yellowstone ATV Trail ligger i Utah i botten av Utina Berg inom den gula klippformationer, inom Ashley National Forest. Leden sträcker sig från Highway 87 till Mountain Home och sedan till skogen på Forest Service väg 119.

Avstånd

Yellowstone ATV Leden består av mer än ett avsnitt. Två slinga portioner är den 24-kilometer lång Petty Mountain Loop och 32-kilometer lång Dry Gulch Loop. Därför är hela sträckan som man skulle kunna resa 56 miles, om du bestämmer dig för att hantera hela regionen.

Förordningar

Förbered innan du påbörjar din resa. Din ATV tillstånd skall visas på en plats där den kan ses. Dessutom, innan du börjar din resa på lederna måste din ATV har en gnistfångaren och en ljuddämpare.

Kompetensnivån

Denna ATV spår är perfekt för alla nivåer av ATV ryttare, särskilt nybörjare eftersom banan är inriktad mot dem. Men tillsammans med novisen terräng, är expert terräng tillgänglig.

Terräng

Leden är väl underhållen. Det är främst består av både hårt packad och lös jord, utan sand. Lera, damm och stenar är runt i små mängder. Ganska många träd i området, tillsammans med en del branta backar och korsningar vatten.


Relaterade artiklar


den bästa lunar jakt tiderna Alabama
anpassa båten trimplanen
Tarpon fisket i Belize
Yellowstone ATV spår
jeep spår i Colorado canyons
hur du anpassar en BMX cykel online
vatten rafting i West Virginia
hur man tränar för off road körning
hur man torkar båtinredning
utombordsmotor diagnosverktyg