professionella golftävlingar i Florida

professionella golftävlingar i Florida

med till synes ändlöst solsken och varmt väder under nästan hela året , Florida är en favoritdestination för golfare . Florida har flera golfbanor än någon annan stat med 1. 250 . Det är också hem till Professional Golf Association . Pro golfare är väl medvetna om Floridas öppen inbjudan till sina kurser , och en Pro Golf händelse är inte svåra att hitta i Florida när som helst på året .

Professional Golf Association

Professional Golf Association , eller PGA , med huvudkontor i Palm Beach Gardens , Florida , även innehar händelser i Florida . Florida PGA årliga evenemang inkluderar Honda Classic i Palm Beach Gardens, Övergångar Championship i Palm Harbor, den Tavistock Cup i Windermere , och Arnold Palmer Invitational i Orlando . Alla dessa händelser i mars. I maj Players Cup hålls i Ponte Vedra Beach , och i augusti , kan fansen se ADT Skills Challenge i Palm Beach . November och december erbjuder även PGA händelser med Barnens Miracle Network Classic i Lake Buena Vista eller Shark Shootout i Neapel .

Florida Professional Golf Tour

Florida Professional Golf Tour är en av flera små professionella eller halvprofessionella golf föreningar i Florida . Denna speciella organisation är fem år gammal och har en rad evenemang under hela året i centrala och norra Florida . Deras evenemang är tänkta att vara en utvecklande resa för professionella golfare . Turen är fokuserad på vintern spela . Även om schemat för kommande turné är ännu inte tillgänglig , evenemang förra året började i november och fortsatte till och med mars med händelser i Apopka , New Smyrna Beach , Kissimmee , Daytona Beach , Ormond Beach , vinterträdgård och Orlando .

Biljetter

Biljetter till PGA-tävlingar kan köpas från PGA Tour hemsida . Biljettpriserna varierar beroende på efterfrågan och plats för händelsen , beloppet för tillgång till kursen en observatör begär och samma dag som turneringen deltog . Till exempel , biljetter för 2010 Honda Classic varierar från $ 15 för ett skäl biljett tidigt i turneringen till så mycket som $ 700 för en helg pass med full tillgång till klubbhuset. Mindre professionell organisation biljetter är mycket billigare . Det finns också ett antal billigare välgörenhet professionell golf evenemang där publiken får se professionella golfspelare utanför en traditionell tur eller ens spela med professionella golfare , till exempel i Florida 's Natural Charity Classic .


Relaterade artiklar


hur man kan fuska på minigolf
Vilka är kraven för att spela i Masters i golf ?
Hur du sätter en bogey i par i en runda golf
historia mästarna golfbanan i Augusta , Georgia
hur man kvalificera sig för Masters i golf
hur man gör en NCAA fäste college basket
professionella golftävlingar i Florida
mäns golf oss öppna historia
hur man skapar ett kontor pool för en golf majortävling
ställer in en flygande kurs Disc Golf