hur man skapar ett kontor pool för en golf majortävling

hur man skapar ett kontor pool för en golf majortävling

Huruvida Masters , US Open , Open Championship , eller PGA Championship , presenterar denna artikel ett lättanvänt system för att organisera ett kontor pool för någon av de fyra stora mästerskap turneringarna

Du behöver : .
internet
Papper.
Sax.
Ett stort kuvert .
Ett kuvert för att samla in pengar .


1 .
Om du är intresserad av att driva ett kontor pool för en stor turnering /mästerskap , börja i god tid före turneringen genom reklam för ditt framtida pool och få tillräckligt med intresse bland kolleger att göra poolen värt .
2 .
Ungefär en vecka innan turneringen , kolla den officiella turneringen webbplats ( kan hittas genom att skriva turneringen namn i en sökmotor ) för namn på personer som deltar i turneringen ( det fältet) . Kopiera och klistra in alla namn från hemsidan till ett ordbehandlingsdokument eller kalkylblad .
3 .
Förstora alla namnen på de golfare i dokumentet eller kalkylbladet och skriv ut två kopior av dokumentet . Använda en kopiera, klippa ut alla namnen på dem i turneringen området och placera dem alla i den stora kuvertet .
4 .
Bestäm hur mycket du vill varje post ( golfspelare namn dras ) i din pool till kostnaden. Med $ 1 eller $ 2 brukar fungera bäst och uppmuntrar många människor att dra så många som 5 eller 10 namn så att du inte behöver klättra för att få bort alla namn i slutet innan turneringen börjar .
5 .
Med alla namnen på golfare skära upp individuellt i den stora kuvert , ta kuvertet runt till dem som kommer att ansluta ditt kontor pool och låta dem dra så många namn som de önskar ur kuvertet . Eftersom de kan dra namn ur kuvertet , registrera namnet på den person som uppbär bredvid golfare namn på den andra kopian av Word-dokument eller kalkylblad som du skrev ut redan ute .
6 .
Håll koll på turneringen . Bestäm hur många platser som du kommer " betala ut " i din pool. Vid avslutningen av turneringen , hitta ett bekvämt sätt ( e-post , arbetsrum /lounge meddelanden , etc. ) att låta alla veta vem som vann poolen och för att belöna vinnarna med sina inkomster .

Tips och Varningar


 • Detta fungerar särskilt väl med Masters , som de som just förlorat ut med NCAA Tournament få ytterligare en chans att vinna något !
 • inte kör en pool om du inte tror att du har en rimlig ränta . Det är svårare än du tror att bli av med alla namnen på spelarna i området .


 • Relaterade artiklar


  hur man hanterar folkmassor med golfbilar
  ställer in en flygande kurs Disc Golf
  hur man får barnen i frisbee golf
  hur man kvalificera sig för Masters i golf
  hur man hittar golf videor
  hur man gör en NCAA fäste college basket
  hur man skapar ett kontor pool för en golf majortävling
  hur man kan fuska på minigolf
  Hur du sätter en bogey i par i en runda golf
  hur man spelar golf lasso