historia mästarna golfbanan i Augusta , Georgia

historia mästarna golfbanan i Augusta , Georgia

The Masters Tournament är en av fyra årliga stora professionella golftävlingar som innehas av Professional Golfers Association of America , eller PGA . Turneringen hålls årligen på Augusta National Golf Course i Augusta , Georgia . Från och med maj 2010, rankas Augusta National som etta golfbana i USA av Golf Digest , enligt Golf Digest . Varje kurser 18 hålen är uppkallad efter en blomma

grundande

Augusta National var uppfattningen om Georgien infödda och pensionerade golfspelare Bobby Jones . Fastigheten , tidigare Fruitland Plantskolor , köptes av Jones affärspartner , den bankrådgivare Clifford Roberts 1930. Jones utformat kursen i samarbete med den berömda skotska golfbanan designer Alister Mackenzie . Byggandet av kursen startade 1931 och tog ett år att färdigställa.

tidiga mästarna Turneringar

Begreppet innehar en årlig nationell turnering på kursen är avlad av Jones och Roberts . Dubbad Augusta National Invitation Tournament var det invigdes när spelet började den 22 mars 1934. Horton Smith var den segrande golfspelare , vars seger gav honom ett pris på $ 5. 000. Smith vann turneringen igen två år senare . Mästarna har hållits årligen sedan 1934 , med undantag av en suspension av spel under andra världskriget (1943 till 1945. )

Green Jacket

I början av 1937 , var vinnare av Masters Tournament tilldelas en grön kostym jacka , vanligtvis fram segraren av vinnaren av turneringen från föregående år . Vid flera tillfällen har spelare vunnit raka Masters Championships . Den första golfaren att uppnå detta konststycke var Jack Nicklaus 1965 och 1966 . Vinnarna har också sina namn ingraverade på den permanenta Masters Trophy som är bosatt på Augusta National . De får en kopia av trofé och en guldmedalj .

banrekord

Det har varit 23 hål i ens på Augusta National sedan det öppnades . Det första hålet i en uppnåddes genom Ross Somerville år 1934 på 16: e hålet . Jack Nicklaus har den bästa genomsnittliga karriär kurs på kursen , stansning ett genomsnitt på 71 . 98 genom sin karriär 163 rundor . Modern Masters -turneringar på Augusta National har dominerats av Tiger Woods , som vann 1997, 2001 , 2002 och 2005 .

Medlemskap

Endast medlemmar i Augusta National Golf Club är tillåtna att spela på Augusta under året amatörer . Medlemmarna är uteslutande manligt och måste utses av nuvarande medlemmar eftersom det inte finns någon öppen ansökningsprocess. Det nuvarande medlemskapet i klubben beräknas till 300 medlemmar som betalar årsavgifter början på $ 25. 000 .

Controversy

Under 2002 väckte Martha Burk , ordföranden för det nationella rådet för kvinnoorganisationer, ett ramaskri från allmänheten om medlemskap processer på Augusta National . Burk skickat ett brev på organisationens vägnar uppmanade dem att erkänna kvinnliga medlemmar , men kritiserade då klubbens president William Johnson . Kontroversen startade en landsomfattande debatt om sexism i idrott och rättigheter för privata klubbar . Än i dag förblir augusti hane -only.


Relaterade artiklar


hur man får barnen i frisbee golf
hur man kvalificera sig för Masters i golf
hur man skapar ett kontor pool för en golf majortävling
hur man hanterar folkmassor med golfbilar
ställer in en flygande kurs Disc Golf
historia mästarna golfbanan i Augusta , Georgia
Vilka är kraven för att spela i Masters i golf ?
Hur du sätter en bogey i par i en runda golf
hur man hittar golf videor
hur man gör en NCAA fäste college basket