Vilka är kraven för att spela i Masters i golf ?

Vilka är kraven för att spela i Masters i golf ?

The Masters är en av de mest exklusiva och konkurrenskraftiga golftävlingar som finns . Förutom att vara en av de fyra stora viktiga golftävlingar , vinna The Masters kan ses som befästa en spelares karriär . Däremot kan inte vem som helst spela på The Masters Tournament . Tidigare vinnare av turneringen är berättigade , liksom vinnare av US Open , British Open och PGA Championship från de senaste fem åren , men det finns andra sätt att komma in i Masters , de bara tar en hel del arbete.

amatörspelare

Om du bevisa att du är en topp amatör sedan en Masters inbjudan kommer att utvidgas till dig . Vinnaren och tvåan i US Amateur Championship är inbjuden att spela i The Masters . Vinnare på British Amateur Championship , US Amateur Public Links Championship och US Mid-Amateur Championship också inbjuds att delta i Masters Golf Tournament .

spela bra

För professionella golfspelare finns det andra sätt att tjäna en inbjudan till Masters . De 30 bästa spelarna på PGA- listor pengar tjänar kommer att få en inbjudan till Masters . Dessutom kommer de 50 bästa spelarna på världsrankingen listorna tjänar samma inbjudan. Spelare som inte är stora arbetare kan fortfarande bli inbjuden att delta i turneringen , dock . De 50 bästa spelarna på världsrankingen listan , oavsett vad deras inkomster är eller har varit , kommer också att få inbjudningar till Masters Golf Tournament om de väljer att acceptera dem .

VM Spela

För golfare som har tävlade i stora turneringar föregående år och gjort bra , det kan även vara en plats i Masters tillgängliga . Den översta 16 spelare från tidigare år Masters Golf Tournament (bortsett från vinnaren , som har en livstid inbjudan att spela ) kommer att bjudas in tillbaka för att spela . Dessutom kommer de åtta bästa placerade från US Open och de fyra bästa placerade från både PGA Open och British Open att uppmanas att spela i Masters Golf Tournament .


Relaterade artiklar


hur man gör en NCAA fäste college basket
hur man hittar golf videor
hur man spelar golf lasso
hur man kvalificera sig för Masters i golf
hur man skapar ett kontor pool för en golf majortävling
hur man får bättre på discgolf
hur man hanterar folkmassor med golfbilar
ställer in en flygande kurs Disc Golf
hur man kan fuska på minigolf
Hur du sätter en bogey i par i en runda golf