Masters Golf kvalifikationer

Masters Golf kvalifikationer

Den Masters i golf är en av fyra stora professionella mästerskap , och det finns ett antal sätt att kvalificera sig för det . Den har förkämpar för det föregående årets USA-turné händelser samt vinnare av de bästa amatör mästerskapen . Detta var syftet med turneringen grundare Bob Jones , den mest firade amatör i historien . Det finns flera andra kriterier som gör andra duktiga spelare från hela världen i fältet .

PGA Tour Champions

Vinnaren av alla händelser på Professional Golfers Association ( PGA ) Tour i USA i 12 månader före varje Masters får automatiskt en inbjudan att spela i evenemanget.

Top Amatörer

De senaste vinnarna av amerikanska och brittiska amatör mästerskapet samt deras tvåorna också kvalificera sig för att spela i Masters varje år . Vinnarna i den asiatiska Amateur Championship , US Amateur Public Links , och USA Mid-Amateur Championship har även möjlighet att delta .

utmanare i Majors

Förutom den aktuella titeln innehavarna av de andra stora mästerskap , vinnarna från de senaste åren får också inbjudningar . Vinnare av British Open , US Open och PGA Championship får tävla i Masters för de kommande fem åren . Även om inte ett stort mästerskap , får vinnaren av PGA Tour Player 's Championship också inbjudningar till Masters i tre år . Den högsta placerade i stora evenemang varje år är också inbjudna . Detta inkluderar 16 bästa spelarna i förra årets Masters , den högsta åtta finisher från den senaste US Open , och de fyra vardera från British Open och PGA Championship .

Andra Topp Spelare

För att spetsa till fält , de 30 bästa spelarna på den officiella PGA-tourens penningliga för den nuvarande och den tidigare år, och de 50 bästa spelarna i World Golf Rankings för tidigare och nuvarande år är alla berättigade att konkurrera . Här ingår också alla spelare som kvalat in till förra årets PGA Tour Championship . För att öka den internationella smak av turneringen kommer Masters utskott ibland bjuda in utländska spelare som inte har annat sätt kvalificerade att tävla .

Past Masters Champions

Varje förbi mästare i Masters turneringen får en livstid inbjudan att tävla i evenemanget. Detta har lett till vissa kontroverser under åren som vissa äldre mästare att fortsätta att konkurrera förbi den tidpunkt då de har en legitim chans att vinna eller ens överleva 36- håls cut . De flesta tidigare mästare i pension frivilligt från tävlingen när de känner att de inte längre kan vara konkurrenskraftiga.


Relaterade artiklar


hur man kvalificera sig för Masters i golf
Hur du sätter en bogey i par i en runda golf
Masters Golf kvalifikationer
ställer in en flygande kurs Disc Golf
hur man får barnen i frisbee golf
hur man hanterar folkmassor med golfbilar
hur man kan fuska på minigolf
hur man gör en NCAA fäste college basket
hur man får bättre på discgolf
historia mästarna golfbanan i Augusta , Georgia