hur man spelar golf lasso

hur man spelar golf lasso

Medan Lasso golf handlar om att använda golfbollar som kopplas samman med rep , är det kanske längst sak från en riktig golf spel . Lasso golf är mer lik en omgång gräsmatta dart eller skor häst . Så här spelar detta roliga spel

Du behöver : .
Lasso golf stegar
Lasso golfbollar .
Lika yta .
 


1 .
Placera lasso golf stegar på plan mark . Lämna ett utrymme på ungefär 20 meter mellan stegar . Samla alla spelare på ena änden av lassot golf spelfältet.
2 .
Stå precis framför en stege . Kasta din första uppsättning bollar mot den andra stegen , siktar på stegpinnarna . Försök att få bollen att linda runt en av stegpinnarna på Lasso golf stegen .
3 .
Tjäna poäng genom att linda dina bollar runt stegpinnar . Ge 3 poäng för bollar på den nedersta delen , 2 poäng för bollar på stegpinnen mitten och 1 poäng för stegpinnen toppen . Håll koll på dina poäng på ett papper .
4 .
Ge bollar till en konkurrent. Låt dem stå på motsatta stegen som du gjorde , och kasta sina bollar på motsatta stegen . Flytta alla spelare på samma sida för att undvika att någon drabbas medan bollarna är i spel . Beräkna poängen för den andra spelaren .
5 .
Turas gungade bollar lasso golf för en viss tid eller tills den första personen når din förutbestämd punkt sortiment . Välj en punkt område som är mellan 10 och 15 för nybörjare och öka det som du blir mer kvalificerade .
 Relaterade artiklar


hur man får barnen i frisbee golf
hur man får bättre på discgolf
ställer in en flygande kurs Disc Golf
hur man spelar golf lasso
golf inbjudan idéer
hur man hittar golf videor
hur man kvalificera sig för Masters i golf
hur man hanterar folkmassor med golfbilar
Hur du sätter en bogey i par i en runda golf
hur man kan fuska på minigolf