hur man kan fuska på minigolf

hur man kan fuska på minigolf

Minigolf är en rolig familjeutflykt eller en rolig dag fint väder dagar. Även om det finns regler för minigolf, det är faktiskt väldigt lätt att fuska, och med små barn kan detta vara nödvändigt för att hålla alla nöjda

Du behöver:. .
Nalgene vattenflaska
Dekal eller dekal.
Akryl eller glas färg.
Måla eller permanent markörer.
Klistermärken.
Strass.
Lim eller dubbel-tejp.
Mikropärlor.
Förpackningstejpen.
Ribbon.
Charms.


1.
Plocka upp bollen och flytta den till ett mer fördelaktigt läge eller sätta in den i hålet. Du är aldrig tänkt att röra bollen utom att ta bort den från hålet eller placera det innan din första sväng. Men en lätt fuska är att plocka upp det.
2.
Ge det ett lätt tryck för att få det närmare dit du vill, men räkna inte detta som en av dina gungor. Detta är ett bra sätt att minska antalet slag det tar att få igenom ett hål.
3.
Slå din boll utanför green "misstag". Detta gör att du kan plocka upp bollen och flytta den till en bättre plats utan att vara uppenbart om det. Låtsas att du inte vet om ett slags plikt regeln för knackar bort det gröna.
4.
Skriv ner fel antal svängningar på dina poäng kort eller minska antalet du berätta protokollföraren med ett. Ingen annan kan komma att hålla reda på antal slag än du. Se upp för denna men eftersom om du är fångad, kommer folk att börja hålla koll på dina slag. Om det upptäcks, båda försöker förvirrad.
5.
Släpp bollen i olika hål på minigolfbanan som tillåter dig att göra ett hole-in-one. Eller om du inte gör det upp ramperna och in i hål för en hole-in-one, göra drag över tills du gör. Räkna inte något av de slag du tog för att få bollen i rätt plats.
6.
Fordran skuggan av ett moln, ett ljud från andra golfare eller en fallande löv stört ditt spel och du måste börja om.


Relaterade artiklar


ställer in en flygande kurs Disc Golf
hur man får barnen i frisbee golf
golf inbjudan idéer
hur man kan fuska på minigolf
hur man spelar golf lasso
hur man får bättre på discgolf
hur man hanterar folkmassor med golfbilar
hur man hittar golf videor
hur man kvalificera sig för Masters i golf
Hur du sätter en bogey i par i en runda golf