hur man hanterar folkmassor med golfbilar

hur man hanterar folkmassor med golfbilar

Golfbilar är mångsidiga fordon med mycket fler möjligheter än sina viktigaste ändamål . Mycket av denna flexibilitet beror på den kompakta storleken och överkomliga priser på golfbilar . En intressant idé är att använda golfbilar som folksamlingar för en stor händelse . Överväg dessa alternativ
1 .
rum flera golfbilar på omkretsen av händelsen . Antalet golfbilar behövs på omkretsen är helt och hållet ett resultat av logistik . Är händelsen inomhus eller utomhus ? Om händelsen är inomhus , är golfbilar endast behövs för att hantera publiken in i byggnaden . Följaktligen kommer utomhus golfbilar tjäna ett högre syfte . Den allmänna regeln är att filtrera alla trängs i mitten och bort från omgivande byggnader , VIP-områden , etc.
2 .
Kör golfbilar genom fram-och baksidan av folkmassan . Vissa människor kallar detta för " The Parade verkan. " Golfbilar i fronten kan leda publiken om omgivningen inte är väl utmärkt , och golfbilar i den bakre kan tvinga publiken i rätt riktning . Denna metod är särskilt användbar vid parader , fester och andra evenemang som äger rum på livliga gator .
3 .
Anställ golfbilar som informationskiosker . En annan viktig folkmassor verktyg är att ge information centra för folk förvirrade eller försvunna . Du kan använda golfbilar som provisoriska informationskiosker och hus dem med en kunnig expert eller två . På samma sätt kan vakter använda golfbilar att resa snabbt genom en tät folkmassa och scout för otillåtet spel .


Relaterade artiklar


hur man hittar golf videor
ställer in en flygande kurs Disc Golf
golf inbjudan idéer
Hur du sätter en bogey i par i en runda golf
hur man får barnen i frisbee golf
hur man kvalificera sig för Masters i golf
hur man kan fuska på minigolf
hur man spelar golf lasso
hur man får bättre på discgolf
hur man hanterar folkmassor med golfbilar