hur man gör en NCAA fäste college basket

hur man gör en NCAA fäste college basket

Skapa en vinnande NCAA mäns basket fästet för MLS turneringen , som ofta kallas March Madness , är en otroligt svår uppgift . Med 65 lag för att analysera och en turnering känd för upprör , får uppgiften verkar skrämmande . Trots detta finns det flera regler som hjälper dig att bli mer framgångsrik på att fylla i din turnering fästet
1 .
Plocka aldrig ett lag på grund av sentimentala eller känslomässiga skäl .
2 .
Lyft inte en 16-seedade laget att slå ett nummer ett-seedade lag . Även om det kan uppstå i framtiden , har det aldrig i hela turneringens historia .
3 .
Välj minst ett 15-seedade laget att slå en 2-seedade lag . Historien om turneringen visar att det är en mycket bra möjlighet som kommer att inträffa åtminstone en gång .
4 .
forskning så många lag som möjligt . Historien visar att den mest konsekventa lagen , oberoende av utsäde , tenderar att göra det bästa i turneringen .
5 .
Forskning storleken på varje lag . Taller team tenderar att ha en fördel mot mindre lag .
6 .
Forskning konferenserna som är representerade i turneringen . Ett lag kan ha en stark rekord kommer in i turneringen , men om de har spelat svag konkurrens under den ordinarie säsongen, kan den inte ha några betydelse .
 

tips och varningar


 

  • atletiska är också en viktig faktor för att använda när man plockar lag för att fylla din konsol , men det är mycket svårare att bestämma och kan falla till området för subjektiva åsikt .
  • Road register är också mycket viktigt att klocka . Om ett lag inte spelar bra hemifrån bör du vara trött på att plocka dem när de spelar längre från skolan.
  • Great forskning verktygen kan hittas på MSNBC och ESPN webbplatser direkt före och under turnering (se Resurser nedan) .
  • Ingenting i denna artikel garanterar att du kommer att plocka dina grupper framgångsrikt . Dessa tips är allmänna riktlinjer som bygger på tidigare historia av turneringen .
  • Den typ av turnering leder till många upprör . Alla lag kan vinna en viss match . Även om du kan plocka vissa team efter en avsevärd mängd forskning finns det fortfarande en möjlighet att dessa lag kommer att förlora .


Relaterade artiklar


ställer in en flygande kurs Disc Golf
hur man får bättre på discgolf
hur man hittar golf videor
hur man kvalificera sig för Masters i golf
hur man hanterar folkmassor med golfbilar
hur man gör en NCAA fäste college basket
hur man spelar golf lasso
Hur du sätter en bogey i par i en runda golf
hur man kan fuska på minigolf
hur man får barnen i frisbee golf