hur man får barnen i frisbee golf

hur man får barnen i frisbee golf

Uppmuntra barnen att komma in Sports är ett bra sätt att främja hälsa och kondition. Tricket är att hitta en sport som barnen tycker om att spela. Disc Golf är otroligt lätt för barn att komma in. Det tar inte en massa pengar för utrustning eller medlemskap och det är bara lika konkurrenskraftig som du vill att det ska vara. Disc Golf är inte heller mycket ansträngande. Sporten är liten inverkan och främjar kardiovaskulär hälsa och en bra mental inställning

Du behöver:. .
Tennisskor
Flygande skivor.


1.
Köpa ett medlemskap i Professional Disc Golf Association för dina barn (se Resurser nedan). Detta kan kvalificera dem för olika turneringar och andra program kul.
2.
Skriv in ditt barn i en skiva golfturnering om hon är en tävlingsmänniska. Detta är ett bra sätt att uppmuntra vänskaplig konkurrens och lagarbete sedan många turneringar har dubbel spela.
3.
Börja följa de bästa spelarna och turneringar. Barn försöker ofta efterlikna sina favoritsporter hjältar och det finns många spännande skiva golfare att titta på.
4.
Introducera barn att discgolf tidigt under uppväxtåren. Barn har ofta problem med överensstämmelse och stelhet i idrott och en av fördelarna med discgolf är dess lågmälda stämning och känsla av individualism.
5.
Hitta en kurs discgolf i din hemstad eller i närheten. Om man råkar vara i en park, ha en familjeutflykt till parken och sätta ditt barn nära banan. Svara på hans frågor med entusiasm. Ge en uppsättning flygande skivor och en golfbag som en gåva.
6.
Få dina barn i form för att spela discgolf. Vissa soffpotatis barn kan ha svårt att gå ens lätt kurser, så få ut dem och flytta och låta dem veta att det är okej att stanna och ta en paus. Bara låta andra spela igenom .

tips och varningar


 • Om du har ett barn som är främmande för att sport , inte inför frisbee golf som en sport . Ta ett par skivor och helt enkelt gå runt i parken med ditt barn . Låt honom upptäcka njutning för sig själv .
 • Även discgolf är mycket låg effekt , ska du alltid tala med en läkare innan du påbörjar ett träningsprogram .


 • Relaterade artiklar


  golf inbjudan idéer
  hur man får bättre på discgolf
  hur man spelar golf lasso
  hur man kvalificera sig för Masters i golf
  ställer in en flygande kurs Disc Golf
  hur man hittar golf videor
  Hur du sätter en bogey i par i en runda golf
  hur man får barnen i frisbee golf
  hur man hanterar folkmassor med golfbilar
  hur man kan fuska på minigolf