hur man får bättre på discgolf

hur man får bättre på discgolf

Disc Golf är ett spel för hela familjen kan njuta . Precis som alla andra spel , det tar praktiken att bli bättre på det . Oavsett om du behöver förbättra dina kasta avstånd eller din puttning , här är några tips som hjälper dig att förbättra ditt spel discgolf
1 .
Välj skivor som är rätt plats för dig . Du behöver inte den dyraste skivan på marknaden , bara en som är bekvämt för dig att kasta och som ger dig avståndet du funderar på att kasta . Generellt sett ger en lättare skiva du mer distans som du är att lära sig spelet .
2 .
Titta erfarna spelare och härma deras rörelser . Om möjligt , spela med någon som känner till spelet och har inget emot att dela hans tekniker discgolf med dig .
3 .
Experimentera med de olika sätten att kasta skivan . Prova böjd armbåge kasta om du är nybörjare . Detta är i grunden en backhand kast. Om du är en mer avancerad spelare och kan kasta längre sträckor , kan du välja nå-back metod som använder kraften i dina axlar i en forehand rörelse . Hitta kastar förfarande som orsakar minsta slitage på lederna och är mest bekvämt för dig att kasta .
4 .
Arbetet med ditt avstånd kast . Om du kan kasta 100-250 meter bekvämt som ett rekreationsområde spelare , kan du försöka öka din körsträcka . Om möjligt gå till en lokal fotbollsplan och praxis kastar där . Den markerade gården linjer ger dig en god uppfattning om hur långt du kastar . Som ni förbättra , kan du berätta hur mycket längre du kastar skivan .
5 .
Inrätta en praxis kurs i din bakgård och sätta upp några mål för att försöka att slå på en lång, mitt och kort avstånd. Öva olika kastar på olika avstånd för att förbättra ditt spel .
6 .
öva putting . Försök att få inom 20 till 30 meter i korgen med dina långa skott att göra det lättare att träffa din puttar. Lär dig att använda vinden till din fördel . Också dra nytta av flex i fingrarna för att hjälpa dig finess skivan i korgen .


Relaterade artiklar


hur man hanterar folkmassor med golfbilar
hur man får bättre på discgolf
ställer in en flygande kurs Disc Golf
hur man får barnen i frisbee golf
Hur du sätter en bogey i par i en runda golf
golf inbjudan idéer
hur man spelar golf lasso
hur man kvalificera sig för Masters i golf
hur man kan fuska på minigolf
hur man hittar golf videor