ställer in en flygande kurs Disc Golf

ställer in en flygande kurs Disc Golf

Idag finns det tusentals av flygande kurser discgolf ligger i varje stat runt om i landet. Disc Golf entusiaster ständigt utveckla och bygga nya kurser, och kommunala myndigheter är ofta hjälper gärna till eftersom de ofta anses iordningställande av tomten. Det är relativt lätt att bygga upp ett flygande kurs discgolf i din stad. Allt du behöver är gott om plats, några initiativ och lite hjälp från dina vänner

Du behöver:. .
Tillstånd från City
Sponsring.
 


1.
spela massor av olika flygande kurser discgolf så att du kan få en uppfattning om vad som gör en bra kurs.
2.
Bestäm vilken typ av kurs du vill inrättas. Här ingår att välja på hur svårt en kurs du vill och hur länge hål ska.
3.
Hitta outnyttjad mark som kan rymma en expansiv flyger kurs discgolf. Många städer omfatta kurser discgolf i offentliga parker medan andra kommer att ha dem bort från högtrafikerade områden.
4.
Canvas staden för att hitta företag är villiga att sponsra kursen. Vanligtvis kommer ett företag sponsra en enskild hål. Sponsorns donationer kommer att användas för att hålla de grunder och du vill placera i en skylt av något slag erkänna sponsring.
5.
Rekrytera familj och vänner att hjälpa dig med inrättats av kursen. Det kan handla rensa ut undervegetationen, gräva ut tee lådor och hälla betong för korgar och lådor tee.
6.
Se till att omfatta alternativa korg placeringar i din kurs design. Prova och ha minst en suppleant placering för varje hål så att du kan flytta runt tee ändra på inställningen och öka svårigheten. Varje hål ska ha minst en kort och en lång korg placering .
7 .
Post en kurs karta på första hålet . Detta bör tydligt identifiera rutten , liksom out of bounds områden och suppleanter placeringar . Du kan inkludera kartor för spelare att ta , men du måste vara beredd att förnya utbudet ofta .
8 .
Försök undvika att placera korgar nära vägar . En korg skott som seglar för långt lätt kan slå en bil och orsaka en olycka , och så kan en tee skott som fångats i vinden .
 

tips och varningar


Skapa

  • en plan som omfattar en kurs design att presentera för din stad tjänstemän. De personer du vill träffa bland annat planering och planläggning tjänstemän och Parks and Recreation.


Relaterade artiklar


ställer in en flygande kurs Disc Golf
hur man får bättre på discgolf
hur man kan fuska på minigolf
hur man spelar golf lasso
hur man hanterar folkmassor med golfbilar
hur man kvalificera sig för Masters i golf
Hur du sätter en bogey i par i en runda golf
hur man hittar golf videor
hur man får barnen i frisbee golf
golf inbjudan idéer