Hur du sätter en bogey i par i en runda golf

Hur du sätter en bogey i par i en runda golf

En golfrunda är segt som alla spel till helgen idrottsman . Golf handlar om att spara bilder, inte göra birdies . Det är lättare att lära sig att förvandla en fem till en fyra än att lägga 15 meter från tee . Här är några tips på skott för att rädda par
1 .
Om greenerna är super smart på banan , då tempot är avgörande för att sätta . Du vill att putter-huvud för att flytta i samma takt fram och tillbaka . Ju snabbare putt , desto långsammare puttern kommer genom bollen . På hala greener , stroke puttern så långsamt som möjligt .
2 .
Gå runt hålet för att få en känsla av säd i gräset . Om gräset ligger plant , kommer det att ha lite glans , och putt kommer att gå snabbare mot hålet. Om den gröna är mörk kommer du att sätta in säden och det kommer inte vara lika snabb . Ju snabbare putt , desto mer har du att möjliggöra en paus . Å andra sidan , långsammare putt en mindre paus behövs . Bild din bollen i rullning mot högsta punkten på paus och sedan köra ner mot hålet .
3 .
olika klubbar kan användas på chip skott . Golfare kommer att använda allt från en 4-järn till en kil . Det är lättare att kontrollera avståndet genom att hålla bollen på marken . Om du försöker att göra en pitch kil i hålet , är din felmarginal mycket mindre . De flesta golfare föredrar att koppla sin chip skott för att se till att bollen kommer att ha mer overspin .
4 .
När man träffar någon form av mid -range pitch skott , du vill få så mycket loft på klubban genom träffen som du kan. Bredda din hållning så att dina fötter är minst axelbredd . Flytta tillbaka handtaget så att axeln lutar bort från bollen . Detta kommer att vinkla framsidan av klubbhuvudet tillbaka, så spåren pekar uppåt . Klubbhuvudet bör förbli framför händerna genom träffen . Släpp inte klubben så snart händer välta , kommer du att ta betydande loft bort ansiktet på klubbhuvudet .
5 .
flesta bunkerslag lämpar sig för en hög , mjuk Sprängning av sand . Här är hur du slippa sanden i två skott . Du vill spela bollen framåt i er hållning , och händerna bör vara jämn eller något bakom bollen . Gör en längre svänga tillbaka och via än din vanliga skott . En utförligare finish är avgörande , eftersom det gör att du kan hålla farten på klubban genom träffen .


Relaterade artiklar


hur man spelar golf lasso
hur man hittar golf videor
hur man får bättre på discgolf
ställer in en flygande kurs Disc Golf
hur man kan fuska på minigolf
hur man hanterar folkmassor med golfbilar
hur man får barnen i frisbee golf
hur man kvalificera sig för Masters i golf
golf inbjudan idéer
Hur du sätter en bogey i par i en runda golf