hur man vandra helvetets hål

hur man vandra helvetets hål

Den Salome ödemarksområde i norra Arizona är hem till Hell's Hole Trail . Leden namn är passande för denna svåra tio mil tur och retur vandring . Det är inte ovanligt lång och tillgänglig för alla som har en bil , men inte alla kan eller bör försöka sig på detta vandring . Det är bara den erfarna vandrare som funderar på att tänja på gränserna som bör ta på sig denna vandring i början av sommaren. På sensommaren , bara de som har tränat sig vara i värmen borde prova det här vandra , och då borde de börja i gryningen .
1 .
Börja köra i pissa på morgonen . Gå norrut från Globe på SR88 till SR288 för 25 miles . Slå in i Reynolds Creek gruppen Camping området och gör dig redo för en otrolig dag . Denna väg är farbar med bil , utom när det regnar, så se till att titta på vädret .
2 .
Start vandring mot Workman 's Creek så snart det finns tillräckligt med ljus . Den första delen av leden börjar i den frodiga skogen och stannar ganska platt . Titta på dina steg för djur är förmodligen den svåraste delen av denna del av leden . Njut av enkel vandringen eftersom det inte varar för länge .
3 .
Vandra längs sidan av klippan för att komma till bäcken själv . Det är här du kan börja tro att Hell's Hole är ett perfekt namn för detta objekt , kom bara ihåg om du är fallande , du måste fortfarande gå upp för att gå hem . Om du når bäcken som betyder att du har höjt två miles , det betyder bara tre för att komma till slutet.
4 .
Slappna av och fånga din andra vind på Workman 's Creek Canyon . Ta av dig skorna och cool fötterna om du känner dig varm och tootsies brinner . Detta är ett underbart område att äta protein bars eller lunch som du kan ha väckt . Du behöver energi för att avsluta denna vandring .
5 .
Head tillbaka till leden och börja vandringen till slutet av Hell 's Hole genom att starta över ett litet berg . Denna del av leden är brant och din grupp kanske vill ta det lite långsammare . Det finns några platåer längs denna del av leden som ger dig ett par minuter i lätt promenad . Efter regn och stormar, kan detta område bli klippiga så akta dig för din fot. Var noga med att hålla hydratiserade i denna öken terräng.
6.
Håll upp huvudet för nästa och sista delen av vandringen till Hell's Hole. Denna del av leden kommer att gå på baksidan av berget som du just har höjt. Det är brant och det finns mycket få träd att skugga dig från solen. Håll ögonen på stigen som ibland taggiga buskar tenderar att växa över spåret.
7.
Slappna av och njut bäcken på Hell's Hole, kan du även ge er en klapp på tillbaka. Ställ upp och läger och börja bedriva fiske efter middagen om du vistas i natten. Om jag vandrar tillbaka på samma dag, se till att ha gott om vatten och protein för resan tillbaka.

Tips och varningar


 • bära hatt, solglasögon och solskyddsmedel oavsett årstid.
 • Camping natten kan vara i ditt bästa intresse om att försöka detta på sommaren eller sen vår. Detta sätt vandrare börja tidigt in i berget och ute.


 • Relaterade artiklar


  militärt självförsvar utbildning
  hur man köper en intern - frame ryggsäck som en gåva
  Hur du tar försiktighetsåtgärder brandsäkerheten medan camping i en husvagn
  tiger stil kung fu tekniker
  hur man gör en kropp dra på en vindsurfing ombord
  hur man skall bedöma och behandla en infekterad tand i vildmarken
  Spelregler för duell i paintball
  hur du väljer ett samurajsvärd
  hur man kommer ihåg olika former av kampsport
  hur man lär sig Kung Fu ämnen