hur man fiskar för spansk makrill i Galveston surf

hur man fiskar för spansk makrill i Galveston surf

Spansk makrill är långa, tunna fisk och enkelt identifieras genom sina vassa tänder , gröna ryggar och silver sidor med oregelbundna gula fläckar . De slåss tills de är utslitna , ofta hoppar ur vattnet och dör snabbt när sätta på en stringer . Den genomsnittliga storleken du fångar i bränningen är ca 2 pounds men de går upp till 12 pounds

Du behöver : .
pedalbåt
Kort medellång åtgärder pol .
u00A3 20 test linje .
u00A3 30 ledare material .


1 .
Leta efter spanska Makrill när klyftan är tillräckligt lugnt för det gröna vattnet att komma in till åtminstone det andra Sand Bar . Spansk makrill kommer att köra höger längs den gröna linjen i löst organiserade skolor. Den sena våren och tidiga hösten är bästa tiden att fiska dem. November till februari är den värsta tiden. En kajak eller trampbåt är ett bra fiske plattformar eller så kan du vada fisk.
2.
Rigg din korta ljus eller medellång åtgärder pol med u00A3 20 test linje och 8 inches av u00A3 30 stål ledare sedan en Makrill tänder är vassa. Det bästa lockbetet är ett medelstort eller stort silversked.
3.
Troll mellan andra och tredje sand bar om i en båt. Staplarna identifieras som de punkter där vågorna börjar bryta. När du är nära fåglar, notera den riktning de rör sig, vänta tills några av dem slog i vattnet och kastade precis framför dem.
4.
Få ut så långt du kan och kastade vinden längs den gröna linjen av vatten Om du vada.

tips och varningar


 • Oxfilé dem så snart som möjligt efter att ha fångats. Ta två filéer och klipp ut blodet rand. Du har nu fyra långa bitar av finkornig vit kött. Halvera dem i totalt åtta bitar och lägg det på is tills det ska laga mat . Blötlägg i kärnmjölk i två timmar innan tillagning . Hela detta förfarande kommer att hålla makrill från att provsmaka också " Fishy ".


 • Relaterade artiklar


  historia Muay Thai boxning
  hur man hanterar branta stigningar när mountainbike
  hur man skall bedöma släntlutningen för lavin fara
  Ninjutsu fundamenta och tekniker
  kämpar tips & tekniker
  hur man gör surfa räknas som din high school pe klass eller lagsport
  hur diagrammet en flottör plan för segling
  hur man gör en framåt rulla på en vindsurfing ombord
  stilar i kampsporter vapen
  hur läger längs Cumberland Island National Seashore