hur man fiskar för röda viner i viken

hur man fiskar för röda viner i viken

Kungsfisk ( Red Drum ) bor i allmänhet i vikar och laguner tills de är ca 4 år gammal eller 30 inches i längd . Så här gör du för att få din fångst

Du behöver : .
Små chad eller krabbor
. u00A3 15 test linje .
u00A3 30 ledare material .
Medium -action spö .
Mjuk plast lockbete.


1 .
Identifiera kungsfisk med sin tjock , koppar brons kropp med stora skalor och en eller flera svarta fläckar nära svansen .
2 .
Sök efter kungsfisk i de grunda områdena i morgon och kväll skymning , särskilt när det finns sniglar på kärrgräs . Fisk i djupare vatten efter solen är väl upp .
3 .
Rigg medellång åtgärd spinnrulle med 15-pound test linje och mjuk plast lockar till att fiske är en större utmaning . Levande bete , shad särskilt eller små krabbor med ett smällande kork , göra den mer av en säker sak . Kungsfisk är riktiga fighters och de under 28 inches är ömma nog att filé .
4 .
Watch för måsar och tärnor som arbetar vattnet . De kommer att spåra ädelfisk under en lång tid även när fisken inte är att hitta bete . Tänk på fåglarna efter betet för kungsfisk skrämma upp . Om fåglarna är svävar över mycket grunt vatten bland radavstånd med ogräs , kanske du vill byta till en topp vatten lockbete . Ge den korta men frekventa ryck .

tips och varningar


 • Se upp för stingrockor om du vada fiske . Alltid ska blanda fötterna på botten som det finns gott om stingrockor under de varmare månaderna . De kommer att få ur vägen om du inte trampa på en . Se " Ge dig själv första hjälpen för en Sting Ray sår " för mer information.


 • Relaterade artiklar


  hur man gör en kalv Slicer
  hur man hanterar branta utförsbackar när mountainbike
  hur man kan bära en snowboard på ryggsäcken medan snöskor
  böcker om fäktning
  hur man hissa storseglet på en segelbåt
  hur man stämmer en Freebord
  hur man kan anpassa en cykel hjälm till huvudet
  Kubotan självförsvar tekniker
  hur rida kista på en longboard
  Hur man använder en färg granat