hur man fiskar för fläckigt öring i Gulf Coast Bays

hur man fiskar för fläckigt öring i Gulf Coast Bays

Sätt den till omröstning. Majoriteten av kust-och strandnära fiskarna skulle välja Fläckig Öring som den mest populära fisken på Gulf Coast . Det är knepigt när den är kopplad , eftersom det tenderar att dart i många riktningar och är ofta förlorad . Det var nästan kommersiellt fiskade till utrotning på grund av sin popularitet som tabellen biljettpris

Du behöver : .
silversked
Popping kork.
Ultralätt spinning rigg .
Live räkor , croakers eller finger mulle .
u00A3 10 test linje .


1 .
Identifiera Fläckig Trout ( Spotted havsöring ) av sin silver sidorna täckta med oregelbundna svarta fläckar . De är gemensamma för cirka 4 pounds , med trofén öring på över 15 pounds . De skola ofta vid utfodring och mycket uppskattad för sin smak och enkel rengöring .
2 .
Sök Speckled öring i de grunda områdena i morgon och kväll skymning och i de djupare delarna av South Laguna Madre efter solen är väl upp . Använd en ultralätt spinning rigg med 10 u00A3 testa linje och en silversked att fisket blir mer av en utmaning . Live räkor , croakers eller finger mulle , särskilt med ett knäppande kork , göra den mer av en säker sak . Öringen blir längre än 25 inches, men den storlek du brukar fånga springa cirka 15 till 20 inches .
3 .
Watch för måsar och tärnor som arbetar vattnet . De kommer att spåra ädelfisk under en lång tid även när fisken inte är att hitta bete . Tänk på fåglarna efter betet öringen skrämma upp . Om fåglarna är svävar över mycket grunt vatten bland radavstånd med ogräs , kanske du vill byta till en topp vatten lockbete . Ge den korta men frekventa ryck .
4 .
Fisk de djupare områden under vintermånaderna . Fläckig Trout föredrar vattentemperaturer mellan 58 och 81 grader . De är mer tröga när vattnet är kallt så fisk långsammare och djupare . När hooked de värms upp ganska snabbt . Den djupare vatten av kanaler är ofta utmärkt , särskilt när de har en hel del under vattnet " grönt ljus ".

tips och varningar


 • Se upp för stingrockor om du är vada fiske . Alltid ska blanda fötterna på botten . De kommer att få ur vägen om du inte trampar på en .


 • Relaterade artiklar


  vad är den röda bälte i kampsport ?
  Fördelar med MMA träning
  djuriska former av Kung Fu tekniker
  hur man lär sig de fem djur kung fu
  hur de ska hålla från klipporna medan snorkling
  hur häl-till - häl aktivera i inlines
  online Ba Gua kung fu tekniker
  bo stabsövningar
  hur man köper en växel väska för segling
  hur man kan bära en lastad havskajak till vattnet