hur man fiskar efter skrubbskädda i vikar

hur man fiskar efter skrubbskädda i vikar

Söka flundror i vikar längs Gulf Coast är en relativt enkel process i slutet av våren och sent på hösten . Flundra är mer benägna att slå allt de kan svälja , helst på dagen , än andra ädelfisk . Detta beror på att de positionerar sig på botten och vänta på middag att komma inom räckhåll . De har inte simma i skolan

Du behöver : . .
Silver eller chartreuse sked


1
Sök efter skrubbskädda i de grunda områdena i morgon och kväll skymning och i djupare vatten när dagen är solig . Arbetet de punkter träsket öar och kanaler för att saltvatten " sjöar ". Flundra är plattfisk med båda ögonen på ovansidan , och fisk som väger 2 pounds är vanliga . De bölja genom vattnet med undersidan parallellt med viken botten .
2 .
Använd silver eller chartreuse skedar som är belagda med mjuk plast så flundran kommer att hänga på längre . Skedar är bäst lockar i Gulf vikar .
3 .
Överväg att använda " pundare ". Pundare är mjuka plast på en jigg huvud med en enkelkrok . Du kasta den, låt den slog i botten , och försiktigt rycka det . Ryck upp den och låt den slog i botten igen . Denna " bump " vänder på dem och de kommer ofta positionera om sig för ett bakhåll av " bump " som det närmar sig.
4 .
Fisk med levande räkor , croakers eller finger mulle mycket nära den botten . Levande bete är bättre än lockar , men du kan inte täcka så mycket territorium .
5 .
Ta din tid och fiska flundra mycket långsamt . När de träffar , känner man en liten bogserbåt eller bara ett visst motstånd. Räkna till tre långsamt och sedan rycka linjen så hårt du kan . Med ett lockbete är det en bra idé att mycket lätt rycka det medan du räknar så flundran tycker att det är levande . Flundra är envis och kommer ofta hänga på hela vägen till din stolpe utan att vara fast . En bra jerk minskar påtagligt denna möjlighet .
6 .
Fokus på taktik flundran använder . Om en flundra lossnar innan du kan landa honom han inte gå långt . Han går helt enkelt tillbaka till botten och väntar på ett annat mål . Han har liten eller ingen " minne " och är programmerad att ligga stilla och strejk . Hans sätt att jaga tillåter honom att vila på samma gång .

tips och varningar


 • Se upp för stingrockor om du vada fiske . Alltid ska blanda fötterna på botten och de kommer att få ur vägen om du inte trampa på en . Tänk på att det finns tre till fyra gånger så många stingrockor i vikarna som det finns i vågorna . Se " Ge dig själv första hjälpen för en Sting Ray sår " för mer information .


 • Relaterade artiklar


  hur man köper en full-suspension mountainbike
  hur man landa en havskajak på en strand utan surf
  detaljer om hur man gör en kampsport wooden dummy
  hur man observera djur i vildmarken
  hur man gör Muay Thai kuddar
  hur man korsa spåren i slalom kneeboarding
  hur man undkommer en Headlock bakifrån
  hur man kulle börja på en mountainbike
  hur man kan planera en camping resa till Yellowstone National Park
  hur du lagrar dina kappseglingssegel